Ízig-vérig körzővel-vonalzóval tervezett technoborok. Többnyire korrektek, technológiailag tiszták, ugyanakkor (nekem) tökéletesen arctalanok, mindenféle izgalomtól mentesek.
Akinek egy megbízhatóan tiszta bor kell a közértből, annak oké, aki bármiféle komolyabb tartalomra, egyediségre vágyik, annak véleményem szerint felejtős.
Nagyon szeretem a chardonnay és a szürkebarát boraikat. Élvezetes, minőségi termék.
Túlárazottságáról annyit, hogy spár árainak 60%áért meg lehet őket venni. Úgy már 1200 /1500 pénzért szerintem közel sem túlárazott.
Szürkebarát '13
Tükrös, világos szalmasárga. Erős, intenzív illatában fogad minket a mineralitás és a fehér bors. Elegáns savai élénkek, egyensúlyban vannak az alkohollal. Ízében harmonikus. Az erős minerális utóízében meglelhetők fűszeres jegyek. Késői szüretre emlékeztető szőlő íz jelentkezik a hosszan lecsengő utóízében.
Nem véletlenül lett érmes.
Troll314csa, szerinted lehet még valamerre kapni ezt a szürkebarátot? Nagyon kíváncsivá tettél. Főleg a minerális, meg késői szüretes jegyekkel :)
Egyébként a linkelt oldalon nem látom, hogy érmet nyert volna o.O Nem mintha számomra ennek nullánál több jelentősége lenne - tudnék a borversenyekről is oldalakat írni... :)
Igaz! Nem néztem, meg, hogy lehet-e még kapni. Nekem van egy eldobozolva. Megtartom egy különleges alkalomra.
2011 is fincsi volt. Kár, hogy már csak prémiumban lehet kapni 5000ért, amit kicsit soknak tartok.
2012-eset láttam csak. Azt még nem kóstoltam, de rendelni fogok majd.
Bakker! Pedig azt hittem megtartják ezt a fajtát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!