Mennyi esély van rá hogy egy 16 éves srácnak kiadnak alkoholos italt (jelen esetben bor. )?
Tescoban van önkiszolgáló kassza.
Amúgy megjelenés alatt nem öltözetet értenek, hanem külsőt összességében. Testfelépítést, arcszerkezetet stb.
pl.: Egy vékony, kölyök képű sráctól elfogja kérni a pénztáros a személyit, még akkor is ha az adott személy valójában egy 24 éves családos férfi.
Az önkiszolgáló kassza is "kér" személyit.
Csipog és egy eladó személyes beavatkozását kell hogy tovább léphess a következő termék leolvasására.
Sok sikert, karácsony előtt 31 éves családos nő létemre elkérték a tescoban.
Én 15evesen akarmit kihoztam,úgy nő a szakallam,hogy 30nak néznek...de nem hazudtam sokat soha,hogy hihető legyen,pattanások...fiatalkor jele...24evis korig van...18nak minimum kell lennem...akkor mekkora a határ? 18-24... a 18 tul gyanus...
Tapasztalat: nem minden pénztaros hulye....sok a vén lány...ők vagy nagyon okosak,es latjak a korod...vagy nagyon elhiszik...sokszor buktam en is...viszont a fiatal gyerkőcön látszik,hogy fiatal...kérj meg valakit inkább,ismerős,barát...valakit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!