Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mi az esély hogy almabor lett...

Mi az esély hogy almabor lett az almaléből?

Figyelt kérdés

Üdv


Tavaly 80 kiló cefrealmát kaptunk,amiből almalevet készítettem ,amit kamrába tettem (Kinti kamra),majd elkeveredett fiamék takarítása során,ma meglett ,kinyitottam és eléggé jellegzetes szaga van,pici alma,pici alkohol illat (mint a savas borok,erjedt must) köszön vissza felém.

Megkóstólni nem merem,bor lett belőle?

Fogyasztható szerintetek?


2015. jún. 6. 19:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Hol találtad meg? Milyen körülményeknek volt kitéve? Nem hinném, hogy olyan almabor lett volna belőle, amit jó ízűen iszik meg az ember.
2015. jún. 6. 23:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
Fénytől elzárt helyen volt,teljesen lezárva,jelenleg még mélyebben leghátul volt,csak két szekrény lett hülyén bepakolva.fényt 100% hogy nem kapott,eléggé jól "szigetel" a parti hordó kotyogóval a tetején,abba szoktam tenni a sört amikor főzöm (igaz 5 év alatt egyszer főztünk sört)
2015. jún. 7. 10:18
 3/4 anonim ***** válasza:
0.
2015. jún. 7. 12:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 Phoney ***** válasza:
Egyáltalán nem veszélyes, nyugodtan megkóstolhatod, hogy jó ízű-e. Hogy almabor lett, az elég valószínű, csak a natúr almabor kb. 5%-os, szóval nagyon könnyen romlik, ecetesedik.
2015. jún. 7. 18:33
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!