Szucsek kérdése:
Miben különbözik az almabor készítése a szőlőbortól? . Nem nagy mennyiségre gondolok. Kb 25-30 liter
Figyelt kérdés
2015. jan. 25. 00:05
1/2 zolidobos válasza:
Gyakorlatilag ugyanaz. A feltárt,(ledarált) kipréselt almát erjeszted borrá, majd fejted, esetleg deríted, és tárolod. Esetleg a savtartalmát kell beállítani.
2/2 Phoney válasza:
A készítése alapvetően ugyanaz, de kezdened kell valamit azzal a problémával, hogy a natúr almabor csak 5-6%-os, azaz romlékony. Itt találsz segítséget hozzá:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!