Üdv! Milyen bort kedveltek? Vagy milyen italt fogadnátok szívesen?
Figyelt kérdés
Kellene egy jó kis bor,vagy egy jó ital, ajándékba adnám. Viszont nem tudom, hogy milyen italt kedvel , az illető.2015. dec. 15. 16:30
1/3 Mojjo válasza:
Kedveli egyáltalán az alkoholos italokat? Láttad már inni? Ha igen, akkor mit ivott? Vagy látta nála alkoholt?
Ja és milyen árkategóriában gondolkozol?
2/3 anonim válasza:
Feltétlen tudakold meg, hogy mit szeret, mit szokott inni, mert én pl régen a Tokaji aszut szerettem, ami egy sűrű, édes bor, pár éve viszont csak a jóféle száraz vörös borokat kedvelem.
3/3 anonim válasza:
Én meg tudom mondani, mit szeretek, de az rajtad nem segít. Ha nem ismered az ízlését, nincs tuti jelölt, ez nem úgy működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!