Feltunt mar nektek is, hogy minden borasz milyen jol
oltozott?
Úgy, hogy elég gyakran látok borászokat élőben is, biztosíthatlak, hogy ez abszolút nincs így. Nem jobban öltözöttek, fodrászoltak, mint bármely más emberek. A jóllét meg aztán tuti nem sugárzik sehonnan, tekintve, hogy döntő többségük azért bőven nincs eleresztve. Persze, a leggazdagabb nagybirtokosokra esetleg igaz lehet amit írsz - bár ők sem tűnnek nekem kirívóan jól öltözöttnek és stylistoltnak.
2015. dec. 10. 13:15
Apósom szőlész borász, Szekszárd környékén, 90 %-ban Franciaországba viszi a borait. Amik nagyon finomak.
Viszont nem mondanám jól öltözöttnek abszolút. Ebben nincs kritika, mert imádom, szuper kedves ember, de elsőre nem az a megnyerő-lehengerlő.
2015. dec. 10. 13:49
3/12 A kérdező kommentje:
2-es hogy hivjak aposod, hogy franciaba tud ennyit szallitani, ami nagyobb borosorszag azert? Milyen bort visz ki, milyen neven aruljak kinn?
4/12 A kérdező kommentje:
1es legli Ottorol leri az eleg nem az erettsegi oltoancia, Figula Mihaly,baro Twickel, bock jozsef, szeremley. Most hirtelen ennyi, ha megnezed oket, latszik, hogy otthonosan erzik magukat az ilyen ruhakban es nem az erettsegi vagy lagzis zako feeking van.
Sorry, de szerintem ezek mind halál általánosan öltözködő arcok, a báró akárkin kívül, akit nem ismerek, rágooglizni meg most lusta vagyok. Igen, van nem érettségiről maradt zakójuk, és hordják is, de hát elég sok ember van ezzel még így, aki nem borász.
Nem látok az égvilágon semmi különöset ezen emberek öltözködésében.
2015. dec. 10. 14:48
Hát ismerek pár borászt, kb annyira jólöltözöttek, mint egy átlag mezőgazdasági nagyvállalkozó / volt TSZ elnök.
Ismerem Bock Jóskát, Szerelmey-t is (hogy csak az általad említetteket említsem), de egyik sem jólöltözött egyáltalán. Szeremleynek ráadásul még a rossz fogai sincsenek megcsináltatva, legalábbis egy pár éve még nem voltak.
Vagy akkor én nem tudom, hogy pontosan mit is értesz jólöltözöttség alatt.
2015. dec. 10. 16:30
Hát, nem alsógatyában mászkálnak :D
Amúgy én tényleg nem tudom, honnan jött ez a tévképzet. Lehet ilyen-olyan rendezvényekre, hivatalos eseményekre kiöltöznek, és a médiában leginkább azokat a képeket lehet látni, és onnan.
2015. dec. 10. 16:51
8/12 A kérdező kommentje:
Nemtudom nekem tenyleg az a benyomasom ezekrol az emberekrol, hogy tudjak, hogyan kell feloltozni, pl voltam Arpa Attila talalkozon, o jott elegansan, de lezserul, mikor a Figula kostolojan voltam o stilusosan volt fololtozve, a melleny, a zako, hozza az ov, cipo.... Nekem a Legli Oto stilusa bejon, jol oltozkodik szerintem. Nem tudom, hogy oltozkodnek a mg-i nagyvallalkozok, gondolom nem ugy, mint a Gattyan Gyorgy, de azok a vadasz zakok amiket gonddolom viselnek is eleg stilusosak, egy jo bakanccsal, kalappal es Range roverral
Jo azert egy borkostolo picit mas, mint a napi elet
2015. dec. 10. 21:07
azt hiszed, a kikent-kifent piperkőcök kapálják a szőlőt, készítik a bort? alkalmazottaik vannak, a szőlőt úgy veszi a többség, szóval nyugodtan öltözködhetnek rongyrázva, reklámozhatják a boraikat
2015. dec. 10. 21:15
Kapcsolódó kérdések: