Feltunt meg valakinek? Ha a szilvat kimagozom, es ugy fozom meg a gombocot, nem terheli meg annyira a gyomrom, mintha fozes utan vennem ki a magot
Figyelt kérdés
van erre valami magyarazat ?szerintem belefo valami.fontos felfedezes volt mivel nagyon szeretem, barackkal egyenesen eszbonto,90 darabot tettem a fagyoba de mar megfoztem az utolsot2014. szept. 22. 21:02
1/4 anonim válasza:
Én úgy tudom a pálinkakészítésnél azért szedik ki a magot, mer ciánt tartalmaz, bár elenyésző mennyiségben. Ezt apámtól hallottam. Szóval azt ajánlom---->google.
2/4 anonim válasza:
Szerintem ez azért lehet, hogy a fél szilvából kisebb gobócot csinálsz, mint az egészből.
3/4 A kérdező kommentje:
ezt a cian dolgot en is hallottam,csak nem tudom kitol.ha az egeszet beleteszem is ugyan az a helyzet,amibol kiveszem 10et is meg tudok enni,a masikbol 2tol beteg vagyok
2014. szept. 22. 21:42
4/4 anonim válasza:
Ne főzd bele a magot.Ha kiveszed a szilvából,tegyél a helyére a szilva közepébe fahéjas cukrot,és mehet a tésztába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!