Tojáslikőrt szeretnék késziteni, de nem főzöttet, csak kevertet, hidegen.50 %-os alkoholom van. Valakinek biztos, kipróbált recept?
Figyelt kérdés
2015. dec. 6. 14:51
1/4 anonim válasza:
felejtsd el, ha nem akarsz beteg lenni, a tojást hőkezelni kell
2/4 A kérdező kommentje:
Nekem van hideg tojáslikőr receptem, és évek óta ezt készitem. Sokáig, hónapokig is eláll. Nincs vele semmi baj, csak egy kicsit hignak találom. Az alkohol tartósitja, és fertőtleniti is.
2015. dec. 6. 15:38
4/4 A kérdező kommentje:
Hátha van valakinek jobb. De már készen is vagyok, most várom, hogy lemenjen a hab, és ráönthessem az alkoholt.
2015. dec. 6. 16:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!