Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mennyi ideig nem kéne innom,...

Mennyi ideig nem kéne innom, hogy rosszabbul bírjam a piát?

Figyelt kérdés
Minden héten részeg voltam, aztán ez átalakult, hiába iszom nem rúgok be, vagy nagyon sokat kell innom hozzá. Egy hónapig nem ittam, mégis sokat kellett költenem a berúgáshoz. Mennyi ideig kéne NEM innom ahhoz, hogy két rövidtől is nevessek mindenen?
2015. nov. 15. 00:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Ne vacsizzál piálás előtt,üres gyomorra igyál akkor gyorsan elkap...
2015. nov. 15. 01:22
 2/6 gnoomage ***** válasza:

Legyél fáradt és ne egyél előtte semmit. A második része már kérdéses. Nálam rosszabb napokon se elég 2 feles a mosolygáshoz, de néha még 5 sem. Valójában nem is ismerek még olyan lányt se aki 2 feles után mosolyogna így szerintem azaz életcélod már nem fog teljesülni. De figyelj, keresd meg azt a piát, amitől könnyen berúgsz és olcsó... Azt nem tudom milyen italok fogyasztottál eddig, de ha én rövid idő alatt iszok egy 2 literes borból készített vbk-t eléggé szép állapotba kerülök. Vagy ha ez sem hatásos próbálkozz a pezsgővel. 880 forintból is van egy üveg de attól én már eléggé jobb szintre tudok esni, mivel nem érzem az alkoholt, csak mintha szódát innék... De ez mint a mondataimból is kivehető, én vagyok...

Ja igen... a tanácskozást félre téve vissza kérdésre! Ez nem egy hónap... Ha te vissza akarod rakni a pia mérőt alap állásba akkor barátom, szerintem ahhoz kell pár ÉV! És aközben bye-bye alkohol. Bár ha súlyosan nem tudsz berúgni a régi pia mennyiség duplájától se, akkor szerintem orvos ajánlatos mivel a májad már nem úgy bontja le a dolgokat mint kéne... Bár orvos nem vagyok így ez bőven nem biztos.

2015. nov. 15. 01:52
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem 2 hónap alatt sikerült rohadtul elszokni. Most 2 sör annyira megüt, mint 2 hónapja 3 feles és 2 sör, de nagyobb baj hogy mostanába nem tudom jól érezni magam piától, vagy még józan vagyok, vagy már rosszul vagyok, nincs köztes állapot.
2015. nov. 15. 10:21
 4/6 anonim ***** válasza:

Nálam pont fordítva van.

Nyáron minden héten részeg voltam, szeptemberre már 3-4 feles úgy kiütött, mint annak idején 10.

Ne igyál 1-1,5 hónapig, legyél fáradt, éhgyomorra igyál és valami rossz minőségű kommerszt ajánlok, abból nekem kb 2 cl és forog minden.

2015. nov. 15. 18:33
 5/6 anonim ***** válasza:
Absztinenciát fogadtam majdnem 3 hónapra.Megint elkezdtem iszogatni.2 sörtől már fejenállok!Szerintem próbáld ki te is.
2015. nov. 17. 18:41
 6/6 anonim válasza:
Tobbfelet igyal. Volt,hogy ittam egy kis vorosbort,majd feheret aztan sort vegul egy feles. Mindegyik eleg keves volt de csunyan kiutott.
2015. dec. 15. 00:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!