Mennyi ideig nem kéne innom, hogy rosszabbul bírjam a piát?
Legyél fáradt és ne egyél előtte semmit. A második része már kérdéses. Nálam rosszabb napokon se elég 2 feles a mosolygáshoz, de néha még 5 sem. Valójában nem is ismerek még olyan lányt se aki 2 feles után mosolyogna így szerintem azaz életcélod már nem fog teljesülni. De figyelj, keresd meg azt a piát, amitől könnyen berúgsz és olcsó... Azt nem tudom milyen italok fogyasztottál eddig, de ha én rövid idő alatt iszok egy 2 literes borból készített vbk-t eléggé szép állapotba kerülök. Vagy ha ez sem hatásos próbálkozz a pezsgővel. 880 forintból is van egy üveg de attól én már eléggé jobb szintre tudok esni, mivel nem érzem az alkoholt, csak mintha szódát innék... De ez mint a mondataimból is kivehető, én vagyok...
Ja igen... a tanácskozást félre téve vissza kérdésre! Ez nem egy hónap... Ha te vissza akarod rakni a pia mérőt alap állásba akkor barátom, szerintem ahhoz kell pár ÉV! És aközben bye-bye alkohol. Bár ha súlyosan nem tudsz berúgni a régi pia mennyiség duplájától se, akkor szerintem orvos ajánlatos mivel a májad már nem úgy bontja le a dolgokat mint kéne... Bár orvos nem vagyok így ez bőven nem biztos.
Nálam pont fordítva van.
Nyáron minden héten részeg voltam, szeptemberre már 3-4 feles úgy kiütött, mint annak idején 10.
Ne igyál 1-1,5 hónapig, legyél fáradt, éhgyomorra igyál és valami rossz minőségű kommerszt ajánlok, abból nekem kb 2 cl és forog minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!