Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Miért csak elálmosodom az...

Miért csak elálmosodom az alkoholtól?

Figyelt kérdés

Már nem iszom csak vagy pezsgőt vagy bort, nem pörgök tőle, nem pezsdít fel, csak beálmosodom tőle és ha buliban vagyunk, akkor inkább haza megyek és alszom. Ez miért lehet?

23L

2015. nov. 9. 20:59
 1/7 anonim ***** válasza:

Nalam is ugyanez van!! Almos es faradt leszek tole. Igy ertelme a pialasnak. Masok persze nem ertik dehat ez van, nem toleralja a szervezetem. Mondjuk en harom slukk cigitol is rosszul leszek....

25/N

2015. nov. 9. 21:07
 2/7 A kérdező kommentje:
Én nem cigiztem soha. Régebben volt amikor "bulisabb" kedvem volt a pezsgőtől és felszabadultabban táncoltam. Most ahogy érzek valamit, inkább legszívesebben lefeküdnék. Tudom, hogy a bor altató hatású, de a pezsgő nem. Töményet nem iszom, mert keverve is rosszul vagyok a szagától is.
2015. nov. 9. 21:12
 3/7 anonim ***** válasza:

28eves nő vagyok es vacsoránál bor fogyasztok (olasz a párom tehat érthető)

Es utana olyan jol alszom.

Nalam is ezt váltja ki a bor fáradt es álmos leszek tőle!

2015. nov. 9. 21:24
 4/7 anonim ***** válasza:

Azért van ez, mert alapból fáradt vagy ilyenkor.

Ha nem lennél fáradt, akkor felpörgetne.

2015. nov. 9. 22:42
 5/7 A kérdező kommentje:
Akkor sem pörget fel ha full fitt vagyok.
2015. nov. 10. 06:32
 6/7 anonim ***** válasza:
Akár egy pohár bor lebontása is energiát igényel a szervezettől, így az italozás velejárója, hogy fáradtabb lesz tőle az ember.
2015. nov. 10. 07:32
 7/7 A kérdező kommentje:
Oké, de akkor más miért pörög tőle és bulizna? Mindig eszem alkohol előtt szénhidrátot és zsírosat, közben is nasizom és vizet is iszom mégis annyit érzek, hogy aludni szeretnék.
2015. nov. 10. 08:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!