Alkoholszakértők ide! : D Vodkától/alkoholtól allergia, bőr kipattogás előfordulhat?
Tegnap este bulizni mentünk,szóval tetemes alkohol mennyiség fogyott. Vodkàt ittunk egész este és pezsgőt de azzal sosem volt bajom. Nem értem, hogy milyen anyag lehet benne ami kivâltja ezt belőlem, de abban a pillanatban ahogy megiszom a vodkàt kiràz a hideg, libabőrős leszek és mint akinek hànynia kell öklendezek tőle.Eddig nem volt ilyen, de kerültem is ugyanis azt figyeltem még meg, hogy fene gyorsan leterít..A kerìtésszaggató pálinkâk, sőt a kedvencem a whisky sem fog ki rajtam.. pedig kellően erősek..
A másik, hogy reggel haza jöttem még semmi, miután kialudtam magam utána vettem észre hogy apró pattanások jelentek meg az arcomon és zsìrosabbnak is érzem a bőröm.
Mitől jelentkezhetnek ezek a tünetek, mit tartalmaz ami ezt kivàlthatja?
Köszönöm a segítséget!
A pattanásokat én is a melegre fognám.
A vodka meg szimplán csak nem a te piád. Én a pálinkával vagyok ugyanígy, inkább vodkázok vagy abszintozok, csak ne kelljen pálinkát innom.
:) Teszteltem igazából már többet az évek során..Nem csak tisztán vodkàra volt igaz.. Koktélban, vagy a különböző gyümölcsös vodkàk,gyengébb-erōsebb verzióban, ìzesìtve stb... Amit akkor is megtapasztaltam, hogy mindennél gyorsabban kiütnek :/.. és akkor sem értettem mitől lehet..Viszont nem voltak ilyen reakcióim rá régebben :) Érdekes szàmomra :)
Pálinkàval jó viszonyban vagyunk :D
09:38 :::'DDDDDD Látod behurcolnak ezek mindent Xddd
Ha a munkát nem is, az alkoholt elveszik tőlem :'( Ezen a pengés kerítés sem segít :D Tibi atya hol vagy? Xxddd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!