Csak alkoholtól tudom jól érezni magam?!
Az a helyzet, hogy kb 1,5éve így érzem. Ha nem iszok nem úgy viszonyulok az emberekhez, nem tudok a szemükbe nézni, "félek" a lányoktól (normális barátnőm még soha nem volt. Csak egyéjszakás kalandok, persze azok is csak akkor ha ittam), ha egyedül megyek az utcán és jön szembe akárki szarul érzem magam, meg ilyenek.. Ha iszok 2 sört már teljesen más, nem is kell berúgnom, elég 2 sör. Akkor akárkivel elbeszélgetek, nem szégyellem magam, bátrabb is vagyok. Ha nem iszok nagyon könnyen felidegesít akárki, viszont ha igen gyakorlatilag lehetetlen felidegesíteni. Úgyérzem ha így folytatom alkoholista leszek, amit nagyon nem akarok.
Egyébként csak hétvégén iszok, hétköznap soha.
Mit tegyek, hogy ez ne mennyen így tovább? 18/F
Köszönöm a válaszokat. Ment a zöld kéz mindkettőtöknek.
1# Pszichológushoz semmiképpen nem akarok menni. Gondoltam már rá én is de nem..
2# Jó látni hogy nem csak én vagyok így ezzel. :)
Igen tényleg érdemes elmenni pszichológushoz. Én most tizenkilenc éves vagyok, és egy évvel ez előtt nagyon szerettem piálni. Nem, nem rúgtam be sokszor, de a végzetes alkalommal nagyon durván lerészegettem, nekem ennyi elég volt, hogy észleljem nem tudok kontrolt tartani, és azóta korlátoztam az italozásomat, csak egyszer-kétszer rúgtam be ténylegesen, de akkor is őrjítő feszültség volt rajtam.
A legnagyobb probléma az, hogy te tudatossan szorongásoldásra iszol, és így a kapcsolataid nem az igazságra épülnek.
Egyébként én is gyenge vagyok szociális téren, de én megfigyeltem,hogy semmiféle oldódást nem okozz nekem a pia, sőt még befele fordúltabb leszek tőle.
A legjobb, hogy felismerted a problémát, most találj rá megoldást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!