Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Csak alkoholtól tudom jól...

Csak alkoholtól tudom jól érezni magam?!

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy kb 1,5éve így érzem. Ha nem iszok nem úgy viszonyulok az emberekhez, nem tudok a szemükbe nézni, "félek" a lányoktól (normális barátnőm még soha nem volt. Csak egyéjszakás kalandok, persze azok is csak akkor ha ittam), ha egyedül megyek az utcán és jön szembe akárki szarul érzem magam, meg ilyenek.. Ha iszok 2 sört már teljesen más, nem is kell berúgnom, elég 2 sör. Akkor akárkivel elbeszélgetek, nem szégyellem magam, bátrabb is vagyok. Ha nem iszok nagyon könnyen felidegesít akárki, viszont ha igen gyakorlatilag lehetetlen felidegesíteni. Úgyérzem ha így folytatom alkoholista leszek, amit nagyon nem akarok.

Egyébként csak hétvégén iszok, hétköznap soha.

Mit tegyek, hogy ez ne mennyen így tovább? 18/F

2015. máj. 21. 19:54
 1/6 Phoney ***** válasza:
100%
Menj pszichológushoz, ő tud ebben segíteni. Amire 2 sör után képes vagy, arra józanon is.
2015. máj. 21. 20:06
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyanez vagyok... megoldast nem tudok sajnos,semmi sem segített idáig hosszútávon sajnos. 24/L
2015. máj. 21. 20:11
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Ment a zöld kéz mindkettőtöknek.

1# Pszichológushoz semmiképpen nem akarok menni. Gondoltam már rá én is de nem..

2# Jó látni hogy nem csak én vagyok így ezzel. :)

2015. máj. 21. 20:22
 4/6 Phoney ***** válasza:
Ennyi idősen én is azt mondtam, hogy nem megyek pszichológushoz, de tudod mit, megbántam. És nem azért, mert egyszerű vagyok, hanem mert nem tudtam szembenézni vele, hogy problémáim vannak. Nem tudom, mi az oka, hogy nem akarsz, de nem a gyagyások mennek pszichológushoz, hanem mindenki, akinek problémája van + egy kis esze.
2015. máj. 21. 21:23
 5/6 anonim ***** válasza:

Igen tényleg érdemes elmenni pszichológushoz. Én most tizenkilenc éves vagyok, és egy évvel ez előtt nagyon szerettem piálni. Nem, nem rúgtam be sokszor, de a végzetes alkalommal nagyon durván lerészegettem, nekem ennyi elég volt, hogy észleljem nem tudok kontrolt tartani, és azóta korlátoztam az italozásomat, csak egyszer-kétszer rúgtam be ténylegesen, de akkor is őrjítő feszültség volt rajtam.

A legnagyobb probléma az, hogy te tudatossan szorongásoldásra iszol, és így a kapcsolataid nem az igazságra épülnek.

Egyébként én is gyenge vagyok szociális téren, de én megfigyeltem,hogy semmiféle oldódást nem okozz nekem a pia, sőt még befele fordúltabb leszek tőle.

A legjobb, hogy felismerted a problémát, most találj rá megoldást.

2015. máj. 21. 21:51
 6/6 anonim ***** válasza:
Sportolsz valamit rendszeresen? Az önbizalmat adhat.
2015. máj. 23. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!