Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Életem első (Orosz) görbeestje?

Életem első (Orosz) görbeestje?

Figyelt kérdés

Van egy orosz haverom(legjobb barátom), aki szeretné velem a 18. születésnapomat egy görbeest formájában az utcán(lakótelepen) ünnepelni. Annyit mondott, hogy be fogunk vodkázni rendesen.

Vele ellentétben én még életemben egyszer sem ittam semmilyen piát, még sört sem(nálam ez valahogy eddig még kimaradt).

Hallottam olyanokat, hogy az Oroszok üvegből, meg bádogbögréből isszák a Vodkát(kb. mint mi a vizet). Az osztályban is ment róla néhány pletyka. (bár lehet, hogy a többiek csak ijesztgetésnek szánták)

Mit ajánlotok, hogy ne dőljek ki az első bögrétől?

Nagyon erős?

"Bedobni", vagy lassan iszogatni?

Egyek mellé valamit?

Milyen érzés berúgni?

Nagyon rossz érzés másnap egy metrókocsi padlóján, a garázsban ébredni?

Másnapi "macskajaj"?

Ui.: A haverom nem alkesz, kb. 2-3 havonta iszik és csak szilveszterkor rúg be. Én sem leszek alkesz életem első görbeestje után. Egyfajta "beavatásnak" szánjuk, nem fogunk belőle rendszert csinálni.

2015. okt. 16. 00:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
75%

Ha meg eletedben nem ittal semmit, te az elso 10 percben kidolsz. A vodka 40%-os szesz, kb. leegeti a nyelvedet-torkodat-nyelocsovedet (legalabbis annak fogod erezni).

Ha nem akarsz nagyon durvan masnapos lenni, toljatok melle savanyu uborkat (vagy epp kovaszosat), es igyal SOK vizet.

2015. okt. 16. 00:49
 2/13 anonim ***** válasza:
69%
Milyen érzés berúgni? Ha jó hangulatban történik rohadt jó, ha nem akkor szar. Még sose ébredtem ilyen helyeken, de max ciki. Soha életemben nem voltam másnapos, viszont voltam már úgy berúgva hogy inkább nem vállalnám fel.
2015. okt. 16. 00:49
 3/13 A kérdező kommentje:

1.

Szerinted kb. hány dl/ml/akármi amiben a piát mérik kell, hogy kiüssön?

2015. okt. 16. 00:56
 4/13 anonim ***** válasza:
82%
Teged 2 feles is ki fog utni.
2015. okt. 16. 00:59
 5/13 anonim ***** válasza:
88%
Egyél mindenképpen előtte, hogy tele legyen a gyomrod. Ugyanazt a piát, ami üres gyomorra kiüti az embert, tele gyomorral akár meg sem érzed. A legjobb valamilyen zsíros és kiadós dolgot enni előtte.
2015. okt. 16. 01:04
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Lehetetlen megjósolni, hogy miként fogsz reagálni rá. Bár a helyedben tuti nem a vodkával kezdeném a dolgot, inkább sörrel vagy valami hasonlóval. Az erősebb dolgok alattomosabbak. Lehet megiszol egy jó adagot és egy ideig nem érzel semmit, viszont mikor kezd felszívódni, az hirtelen egy jó nagy adag lesz, amit már kellemesen meg fogsz érezni hirtelen.
2015. okt. 16. 01:36
 7/13 anonim válasza:
100%

Hát, ha még soha az életedben nem ittál, akkor konkrétan veszélyes vodkázni. Mivel a szervezetednek semmilyen ismerete nincs az alkoholról, sokkal alacsonyabb a toleranciaszinted, hamarabb hánysz/ájulsz el tőle. Kisebb mennyiségtől is úgy felmehet a véred alkoholszintje, hogy a mérgezés tünetei jönnek elő.

Nos, most ezek után már pszichoszomatikusan is várni fogod a tüneteket, úgyhogy még rosszabb :D

Ajánlatom az, hogy rendesen egyél előtte, alapozz könnyebb italokkal (1-2 sörrel, azt már érezni fogod), és esetleg, ESETLEG nyomj két-négy centi vodkát az este végén. Többet én nem javasolnék.

Valószínűleg ez a mennyiség is annyira dehidratálni fog, hogy másnap használhatatlan leszel és rettentő fejfájás fog kísérteni. Ez ellen esetleg annyit tudsz tenni, hogy a buli után lefekvéskor igyál meg egy jó nagy pohár friss vizet.

2015. okt. 16. 02:20
 8/13 anonim ***** válasza:
30%
Nehogy már belemenj! Egyszerűen részegen meg akar erőszakolni.
2015. okt. 16. 07:02
 9/13 anonim ***** válasza:
8%

A fejfájás azért van piálás után,mert az agy a piától elhalt sejtjeit üríti ki a szervezet. És ezt úgy,hogy tlelepumpálja a fejed vízzel a szervezeted,aztán kihugyozod. Szóval van esélyed integetni a volt sejtjeidnek is ezekután. :-D

Amúgy én sem iszok. 19 vagyok. :-D

2015. okt. 16. 08:22
 10/13 anonim ***** válasza:
16%
Mindenképpen a detoxikálóban akarod megkezdni a "felnőtt" életedet, hülyegyerek?
2015. okt. 16. 08:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!