Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Rátok milyen hatássak vannak...

Rátok milyen hatássak vannak a külömböző fajta alkoholok?

Figyelt kérdés
tudom hogy elméletileg semmi nem utal arra hogy lenne külömbség de ti nektek is biztos van olyan ital amitől másfajta részegek lesztek :-D

#alkohol #hanghulat
2015. okt. 13. 23:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Sörtől agresszív leszek.

Bortól bölcs és szeretet teljes leszek.

Rozé fröccstől felpörgök, táncos kedvemben leszek.

Pálinkától merész, bátor.

Csoki likőrtől picit bekómázom, lenyugszom.

2015. okt. 17. 17:49
 12/12 anonim ***** válasza:

Én vagyok itt az egyetlen aki a pálinkától nagyon lelkizős lesz? :D Én egy hidegszívű alkoholista állat vagyok, sz*rok a világra, de ha pálinka kerül a gépezetbe, akkor mindenkinek el kell, hogy meséljem életem történetét, mindenkit át kell, hogy öleljek, bátorítsak, szeressek.

(Na persze ez csak az igazán jó házipálinkára igaz, kóstoltam már olyan pancsolt dolgokat, amitől inkább kihánytam mint kitártam a lelkem :D )

2015. okt. 17. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!