Mi a velemenyetek az irsai oliver palinkarol?
Nagyon jó pálinkát lehet főzni irsaiból, de természetesen minden gyümölcsnél igényesség *és* hozzáértés kérdése, hogy jó pálinka lesz-e belőle.
A Nosztaligától még nem kóstoltam semit, de 37,5%-ra szinte kizárólag a legalja pálinkákat hígítják; sokszor még a nevenincs „gazdaságos” pálinkákat is 40%-ra hagyják. Egyébként a Nosztalgia áráért jó pálinkát venni, hát, olyat még sajnos nem láttam. Ennyi pénzrét még csak német gyümölcspárlatból vettem korrekt tételeket (Lörch szilva, körte)
Próbáld ki a Pannonhalmi irsaiját, az az egyik legjobb pálinkájuk.
A birs mellett az egyik legkarakteresebb pálinka. A boltiról nem tudok nyilatkozni, a sajáttal viszont már nyertem néhány versenyt.
( Bár azt is meg kell mondanom, hogy az én ízlésemhnek kissé már túl " tömény" az illat és ízorgia és a muskotályos íze )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!