1/6 anonim válasza:
Véleményt nem tudok mondani, nem vagyok pálinka ivó, de azt hiszem mától négy pálinkát Hungarikumként tartanak nyilván a világban.
Az viszont szép, nem!?
3/6 anonim válasza:
Szilvapálinka, szeretem! Kissé gyengének tűnik, én az 51˚-os házihoz vagyok szokva.
5/6 anonim válasza:
Magam is úgy vagyok vele! A házi a tuti! 45% az szájvíz. A pálinka 52%-nál kezdődik!!
N/49
6/6 anonim válasza:
Hat ez biztos hogy nem rezes, de ennyiert lehet hazit kapni.En erdelyi vagyok, itt is tudunk fozni szilvalevest.Szatmar, Oroszhegy,Magyardecse,Beszterce,Bihar.Ezek mind jok itt az emberek foznek egy 70-80 fokost aztan lefokoljak 54-60ra majd eperfa hordoban tartjak vagy ha nincs akkor eperfabotot, fadarabokat raknak bele.Ettol sarga lesz es selymes.Minel regebbi annal sotetebb.Es ut mint a lapat, nincs abba E-betu ugyhogy bio-ital:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!