Jim Beam Honey vagy Jack Daniel's Honey?
Figyelt kérdés
Méhész ismerősömet szeretném szülinapi ajándékként meglepni vele ezért gondoltam valami mézes szeszes italra mert hivatásából kifolyólag szereti a mézet. Konkrétan azért e két márka között vacilálok mert mind a kettő alap whisky-ét szereti. Persze ha hasonló árban valaki tud másfajta mézes whisky likőrt akkor azt is megírhatja. Úgy tudom a Jack kicsivel drágább mint a Jim, de esetleg aki kóstolta mind a kettőt azt melyiket ajánlaná inkább? Én nem kóstoltam még egyiket sem így nem tudok erről dönteni.2015. okt. 7. 15:28
1/7 Phoney válasza:
A Jackét kóstoltam. Finom volt, de sem a whisky, sem a méz íze nem jött ki rajta egyértelműen (megnézném, hogy vakteszten ki tudná megmondani, miabánat ez). Összességében vajkaramellás íze volt, szóval nem hiszem, hogy mint méhész értékelném.
2/7 anonim válasza:
Én is a Jacket kóstoltam, finom íze volt, de számomra nem volt whisky íze.
3/7 Bastee válasza:
Jim Jeam Red Stag :) Nem annyira whiskey mint amilyen finom, de mindenképpen ajánlom.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Most a T betűs áruházban 5699-ért van a Jack a Jim pedig 3999-ért. Megérheti ezt a + pénzt a Jack?
2015. okt. 8. 07:11
6/7 anonim válasza:
Na igen ez jó kérdés hogy megér-e annyival többet, mert jobbnak jobb, na de azért annyival talán nem, bár a Jacktől nagyon sokan el vannak ragadtatva hogy az milyen jó (pedig hasonló áron sokkal jobbak is vannak) némileg magasabb presztizse van mint a Jim-nek, lehet annak jobban örülne.
7/7 A kérdező kommentje:
Na végül a Jack mellett döntöttem és megérte mert ízlett neki. Persze ő is kiemelte, hogy a méz ízét nem igazán érezte benne, de egy kellemes könnyedebb italnak tartotta és mondta, hogy el fog fogyni. Jövőre meg majd kipróbálja a Jimet! :D Köszönöm a tanácsokat!
2015. okt. 30. 12:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!