Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Jim Beam Honey vagy Jack...

Jim Beam Honey vagy Jack Daniel's Honey?

Figyelt kérdés
Méhész ismerősömet szeretném szülinapi ajándékként meglepni vele ezért gondoltam valami mézes szeszes italra mert hivatásából kifolyólag szereti a mézet. Konkrétan azért e két márka között vacilálok mert mind a kettő alap whisky-ét szereti. Persze ha hasonló árban valaki tud másfajta mézes whisky likőrt akkor azt is megírhatja. Úgy tudom a Jack kicsivel drágább mint a Jim, de esetleg aki kóstolta mind a kettőt azt melyiket ajánlaná inkább? Én nem kóstoltam még egyiket sem így nem tudok erről dönteni.

2015. okt. 7. 15:28
 1/7 Phoney ***** válasza:
76%
A Jackét kóstoltam. Finom volt, de sem a whisky, sem a méz íze nem jött ki rajta egyértelműen (megnézném, hogy vakteszten ki tudná megmondani, miabánat ez). Összességében vajkaramellás íze volt, szóval nem hiszem, hogy mint méhész értékelném.
2015. okt. 7. 16:04
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is a Jacket kóstoltam, finom íze volt, de számomra nem volt whisky íze.
2015. okt. 7. 16:25
 3/7 Bastee válasza:
91%
Jim Jeam Red Stag :) Nem annyira whiskey mint amilyen finom, de mindenképpen ajánlom.
2015. okt. 7. 17:26
 4/7 anonim ***** válasza:
89%
Egyértelműen a Jack Dani.
2015. okt. 7. 22:44
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Most a T betűs áruházban 5699-ért van a Jack a Jim pedig 3999-ért. Megérheti ezt a + pénzt a Jack?
2015. okt. 8. 07:11
 6/7 anonim ***** válasza:
88%
Na igen ez jó kérdés hogy megér-e annyival többet, mert jobbnak jobb, na de azért annyival talán nem, bár a Jacktől nagyon sokan el vannak ragadtatva hogy az milyen jó (pedig hasonló áron sokkal jobbak is vannak) némileg magasabb presztizse van mint a Jim-nek, lehet annak jobban örülne.
2015. okt. 9. 15:44
 7/7 A kérdező kommentje:
Na végül a Jack mellett döntöttem és megérte mert ízlett neki. Persze ő is kiemelte, hogy a méz ízét nem igazán érezte benne, de egy kellemes könnyedebb italnak tartotta és mondta, hogy el fog fogyni. Jövőre meg majd kipróbálja a Jimet! :D Köszönöm a tanácsokat!
2015. okt. 30. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!