2/9 A kérdező kommentje:
7000 bol mar lemegyek a nagypapámhoz szabolcsba es felhozok vagy 3 üveg házipálinkát ingyen
2015. aug. 26. 00:40
5/9 Phoney válasza:
Jobb helyen megkapod valamivel 6000 alatt is. Mondjuk ez is elég hajmeresztő, ennyi pénzért jobb amerikai whiskyket is lehet venni (pl. Old Grand Dad's, Jim Beam Black).
6/9 anonim válasza:
Tescoban sparban tényleg 7k körül van a 0.7-es, metroban azért valamivel olcsóbban megkapod, ha épp akciós literest kapsz 7 ezer körül, de az sem éri meg. A reklámot is meg kell fizetni. Nem olyan jó mint amennyit kérnek érte. Mostanában a fekete Johnnie is hasonló áron mozog, de az szerintem sokkal jobb.
7/9 anonim válasza:
Ma voltam tescoban 7100Ft a 0.7-es Jack. 6089Ft a 0.7 Jim Beam black és 7000Ft a 0.7 Jim Beam Devils cut. Mind a 2 jobb mint a Jack.
9/9 anonim válasza:
JD szerintem megéri, márcsak menőzés kedvéért is. Nekem az a fura, h a Jim Bean mennyire drágult. 2-3 éve még 4000 ftért vettük 0,7-eset most meg 5-6 ezer. Igaz ital diszkontról van szó, de akkor is furcsa. Én azért nem vagyok benne biztos, h a jim black felér-e a jd-vel, de ízlések kérdése. A jó whisky-k 20 ezernél kezdődnek, talán a legalja a chivas regal és a Gold label vagy a black ami még elmegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!