Jack Daniels Single Barrel whiskey meddig áll el? Idővel jobb lesz?
Figyelt kérdés
Kaptam egy Jack Daniels Single Barrel 45%-os whiskeyt. Minden üveg sorszámozott, egyetlen hordóból származik amelyen szerepel a dátum és maga a hordó száma.
Ez a szeszesital meddig tárolható? Idővel jobb lesz az íze, illetve magasabb az értéke? Köszönettel.
2015. ápr. 14. 13:36
1/5 Phoney válasza:
Bármeddig tárolható. Évtizedes távlatokban időnként megfigyelhetők enyhe változások, de nem érlelődik, nem lesz jobb. Ennek a whiskynek az eszmei értéke sem nő, legfeljebb muzeális értéket vehet fel, de ahhoz 50-nél több év kéne.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Nyílván én sem ebből akartam meggazdagodni, de én nem iszom, a polcon jól mutat, úgyhogy ma elkezdődött az az 50 év :D
2015. ápr. 14. 14:20
3/5 anonim válasza:
Igen én is így vagyok vele ahogy a kérdező. Engem sem érdekel igazán milyen ízű mert nekem is inkább a látvány és az összhatás számít. Nekem jelenleg egy sima fekete Jack Daniels's egy Johnnie Walker Red és Black(ez utóbbi díszdobozos pohárral és jégkockatartó "gumilabdával") egy amerikából hozott 1,75-ös Jim Beam és egy Jim Beam Black van a vitrinben legalábbis a wiskyk-ből. Tudom nem nagy gyűjtemény, de nekem tetszenek! :) Olyan "lélekmelengető". :D Nekem így többet érnek mint ha meginnám. Még van egy pár tervben amit be szeretnék szerezni. Talán a csúcs a kék címkés Johnnie Walker Blue Label amit meg akarok venni. Arra viszont még jó pár évig kell spórolnom, de talán egyszer meglesz! :D
4/5 A kérdező kommentje:
Sorstárs... ez ha egyszer elkezdődik, egyre csak rosszabb lesz :D Ajánlom a whiskynet . hu oldalt, nagyon jó dolgok vannak.
2015. okt. 25. 10:26
5/5 anonim válasza:
Igen tudom ismerem az oldalt! Nem semmi dolgok vannak ott az biztos csak azért vastagabb pénztárca kell hozzá! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!