Jack Daniels megromlik egy idő után?
Figyelt kérdés
Sajnos,nem értek ehhez,és pár éve kaptam egy Jack Daniels-et. És szerintetek megromlott? Kerestem,de semmi szavatosság dátum nincs rajta2015. jan. 7. 11:05
1/4 anonim válasza:
A legtöbb alkohol, különösen a whisky és a bourbon nagyon sokáig fogyasztható marad jól zárt palackban. Bár az úgy nevezett "palackérés" nem jellemző ezekre az italokra.
Egyesek szerint 37%feletti alkohol nem romlik meg, ha jól van tárolva. Ezért nem is írják rá, hogy mikor jár le, csak a palackozás dátumát szokták jelölni.
Ha bontatlan, és napfénytől védett, legfeljebb szobahőmérsékleten tárolod, még hosszú ideig fogyasztható lesz.
2/4 anonim válasza:
Nem romlik meg.Legfeljebb ha nincs lezárva és elpárolog belőle az alkohol.
3/4 t_GaRami_a válasza:
Kizárt dolog, szerintem beképzelted.
4/4 anonim válasza:
Esetleg az íze megváltozhat egy kicsit pár év tárolás után,de nem romlik meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!