Főzés, sütés közben igaz, hogy kiég az alkoholtartalom?
Figyelt kérdés
Pl. egy pohár bort rakok valamilyen ételbe, felfőzöm, és elpárolog belőle az alkohol
Ezt hallottam, egy tanult embertől, de nekem ez elég abszurdnak tűnik, és nem hiszem igazán el.
2010. márc. 13. 18:17
1/6 anonim válasza:
Ez így van.Miért ne párologna el belőle? Ha benne maradna,akkor gondolod,hogy aki eszi,az berúghat tőle?
3/6 anonim válasza:
Igen. Nem véletlenül mondják a forralt bornál hogy ne forraljuk hosszan, éppen csak buggyanjon egyet.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Ettől függetlenül ha vezetek, inkább nem kérek az olyan dolgokból amibe tettek alkoholt, mert hazafele nem szeretném ha szondázásnál valami gond lenne belőle. :)
2010. márc. 15. 08:17
6/6 Phoney válasza:
78 fokon felforr az alkohol.
Ha a 100 fokos főzés után szondázható lesz a kajában, akkor nevezd el David Copperfield-nek:F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!