Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Az alkohol-tolerancia mennyi...

Az alkohol-tolerancia mennyi idő alatt megy lejjebb?

Figyelt kérdés

Bolondja vagyok az alkoholnak, és sajnos már kezd a gatyám is rámenni, nem írom le mennyi kell ahhoz, hogy berúgjak mert azt hinnétek, hogy kamuzok. :D

Mikor kezdtük a témát, akkor egy üveg bortól ketten benyomtunk a haverral.

Ha tartok valamennyi szünetet, akkor elképzelhető, hogy kevesebb is elég lesz? És mennyi időbe telik ez? Vagy egyáltalán lehetséges levinni, ha már egyszer feltornáztam? :D

2015. szept. 17. 20:27
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
15-16 évesen mindent bevett a gyomrom gond nélkül. Rengeteg piát összeittunk, több üveg bor, tömények egymás után. Soha semmi bajom nem volt. Aztán 17 éves koromra abbahagytam ezt az ivászatot, most két évvel később ott tartok, hogy másfél üveg bor úgy szétcsapott, hogy hánytam is meg itt fetrengek még másnap is, hogy vissza ne jöjjön, amit magamba töltök... Nem jó ez, inkább nem iszok :D
2018. jún. 10. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!