Az alkohol-tolerancia mennyi idő alatt megy lejjebb?
Bolondja vagyok az alkoholnak, és sajnos már kezd a gatyám is rámenni, nem írom le mennyi kell ahhoz, hogy berúgjak mert azt hinnétek, hogy kamuzok. :D
Mikor kezdtük a témát, akkor egy üveg bortól ketten benyomtunk a haverral.
Ha tartok valamennyi szünetet, akkor elképzelhető, hogy kevesebb is elég lesz? És mennyi időbe telik ez? Vagy egyáltalán lehetséges levinni, ha már egyszer feltornáztam? :D
Elvileg ahogy nő, úgy csökken is.
Azért kíváncsi lennék arra a hihetetlen mennyiségre.
Nem hinném, hogy kamunak gondolnánk. A többség látott már olyat, hogy valaki leküld egyedül egy üveg vodkát és áll a lábán. utána két sör és egy fröccs után lett nagyon gáz a gyerek.
Szerintem egy-két hét alatt nem fog lemenni. Én magamon úgy érzem, hogy több idő kell és messze nem tartok hihetetlen mennyiségnél.
Nekem inkább állapotfüggő (negyed liter tömény volt már, hogy nem okozott semmit és én szinte sosem iszom, akkor is kvázi mindig rém picit), de mivel sosem ittam sokat, nem tudom, mi történik azokkal, akik megszokták az italt, majd egy ideig visszafogják magukat.
Ketogén fórumokon köztudott, hogy a ketogén diéta hamar és kegyetlenül leviszi az alkoholtűrő képességet :) Ez egyeseket zavar, én inkább jónak tartom, csak ketogénben (is) olyan picit iszom, hogy nem tudom megítélni, nálam is megvan-e (pont söröznöm és tokaji aszúznom kell ketogénben a sok zöldség mellé, mindkettő szénhidrátos és nem nagyon fér bele az életmódba, 1 cl nem csoda, ha nem hat :D).
Persze gondolom, nem sokan kezdenék el a ketogén diétát csak emiatt :D De érdekességként azért leírtam.
Inkabb ne bassz be, jobb az, mint taj reszegnek lenni... azt meg nem hiszem el, hogy vki 1l vodka utan nem erez jot :D
Am szentem 1 honap szunet es kb helyre all a rend...
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
2-es válaszoló: 2 liter bor, 5 feles, 5 sör, aztán két liter fröccs, egy liter bor, egy liter szóda arányban. Például. És most direkt az olcsókat mondtam, szeretem én a Finlandiát is (abból simán lemegy egy üveg) csak ritkán van rá pénz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!