Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Az alkohol-tolerancia mennyi...

Az alkohol-tolerancia mennyi idő alatt megy lejjebb?

Figyelt kérdés

Bolondja vagyok az alkoholnak, és sajnos már kezd a gatyám is rámenni, nem írom le mennyi kell ahhoz, hogy berúgjak mert azt hinnétek, hogy kamuzok. :D

Mikor kezdtük a témát, akkor egy üveg bortól ketten benyomtunk a haverral.

Ha tartok valamennyi szünetet, akkor elképzelhető, hogy kevesebb is elég lesz? És mennyi időbe telik ez? Vagy egyáltalán lehetséges levinni, ha már egyszer feltornáztam? :D

2015. szept. 17. 20:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ha sokáig nem iszol lejjebb megy. Haverom sok időt kihagyott, ivott 2 sört, kész volt. 1 hét múlva 4 sörtől se volt olyan állapotba mint az előtt egy héttel a kettőtől.
2015. szept. 17. 20:53
 2/11 anonim ***** válasza:

Elvileg ahogy nő, úgy csökken is.

Azért kíváncsi lennék arra a hihetetlen mennyiségre.

2015. szept. 17. 20:58
 3/11 anonim válasza:
En mar vagy ket eve be sem rugtam.. egy 2%-os sornel tobbet nem birok. :D Nem tudom hogyan szokassam magam vissza:D Szerintem is tarts egy-ket het szunetet ugy higy nem iszol hatha vissza all. :)
2015. szept. 17. 21:06
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Az a megoldás hogy lefogysz, és amikor iszol, akkor is szigorúan éhgyomorra. Így még a kaján is spórolsz.
2015. szept. 17. 21:10
 5/11 anonim ***** válasza:

Nem hinném, hogy kamunak gondolnánk. A többség látott már olyat, hogy valaki leküld egyedül egy üveg vodkát és áll a lábán. utána két sör és egy fröccs után lett nagyon gáz a gyerek.

Szerintem egy-két hét alatt nem fog lemenni. Én magamon úgy érzem, hogy több idő kell és messze nem tartok hihetetlen mennyiségnél.

2015. szept. 17. 21:24
 6/11 anonim ***** válasza:
Kerek Egy évig nem fogyasztottam semmilyen formában alkoholt. Újévkor egy almás sör a fejembe szállt, és két korty után odaadtam másnak :D szóval igen, az idő segít :)
2015. szept. 17. 21:35
 7/11 anonim ***** válasza:

Nekem inkább állapotfüggő (negyed liter tömény volt már, hogy nem okozott semmit és én szinte sosem iszom, akkor is kvázi mindig rém picit), de mivel sosem ittam sokat, nem tudom, mi történik azokkal, akik megszokták az italt, majd egy ideig visszafogják magukat.

Ketogén fórumokon köztudott, hogy a ketogén diéta hamar és kegyetlenül leviszi az alkoholtűrő képességet :) Ez egyeseket zavar, én inkább jónak tartom, csak ketogénben (is) olyan picit iszom, hogy nem tudom megítélni, nálam is megvan-e (pont söröznöm és tokaji aszúznom kell ketogénben a sok zöldség mellé, mindkettő szénhidrátos és nem nagyon fér bele az életmódba, 1 cl nem csoda, ha nem hat :D).

Persze gondolom, nem sokan kezdenék el a ketogén diétát csak emiatt :D De érdekességként azért leírtam.

2015. szept. 17. 22:05
 8/11 anonim válasza:

Inkabb ne bassz be, jobb az, mint taj reszegnek lenni... azt meg nem hiszem el, hogy vki 1l vodka utan nem erez jot :D

Am szentem 1 honap szunet es kb helyre all a rend...

2015. szept. 17. 22:07
 9/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszokat!

2-es válaszoló: 2 liter bor, 5 feles, 5 sör, aztán két liter fröccs, egy liter bor, egy liter szóda arányban. Például. És most direkt az olcsókat mondtam, szeretem én a Finlandiát is (abból simán lemegy egy üveg) csak ritkán van rá pénz...

2015. szept. 17. 22:22
 10/11 anonim ***** válasza:
Én pl. idén márciusban magamhoz képest jól bírtam mert azelőtt sok buli volt, akkor 98kg voltam és 6-7 óra alatt le ment akkoriban fél liter tömény meg 2-4 sör komolyabb gond nélkül, ezután március elejétől június végéig azaz közel 4 hónapig nem volt különösebb alkalom hogy igyak, csak néha söröztem és le is fogytam 90 kilóra, na mikor június végén volt egy buli akkor úgy kb. 20%-al kevesebb pia is elég volt hogy ugyanolyan állapotba kerüljek, tehát közel 4 hónap alatt nem sokat csökkent a tolerancia ahhoz képest hogy fogytam is. Aztán a nyáron minden nap lenent 2-3 sör vagy fröccs így megint jól visszaszoktam, most még jobban bírom 90 kilóval mint márciusba 98-al, utolsó bulin 6 óra alatt lemnt 2 sör 3 deci pezsgő meg 6 deci tömény xd
2015. szept. 18. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!