Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Egy üveg Egri bikavér ami...

Csomesz kérdése:

Egy üveg Egri bikavér ami 1984 es mennyit érhet?

Figyelt kérdés
2015. szept. 3. 14:45
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Egervin picészet bikavér 1984
2015. szept. 3. 22:12
 12/19 Mojjo ***** válasza:
100%
Uhh, ez nagyon durva... szomorú ezt látni... Ha inni szolgálják fel, akkor egyenesen tragikus. Ha gyűjtőknek, akkor oké, bár Egervin termékek, nagyjából értéktelenek gyűjtői szempontból is. Itt, a muzeális borok közül az Oremus aszúk érnek ténylegesen valamennyit, legalábbis az 5 és 6 puttonyos, szóval az ok, de a többi...
2015. szept. 3. 23:14
 13/19 anonim ***** válasza:

Ez csak lehúzás amit linkeltél nem ér annyit.

Sőt ha nem szakszerűen volt tárolva mindig, akkor 0 ft az értéke.

2015. szept. 4. 12:10
 14/19 A kérdező kommentje:
Én miért akarnék lehúzni bárkit? Nincs részesedésem a koronában Én is csak lestem de ez van. A tárolás az jó volt azzal nincs gond meg szerintem a borral sem. Úgyhogy majd elfogy lassan. :)
2015. szept. 4. 15:30
 15/19 anonim ***** válasza:
51%

" A tárolás az jó volt azzal nincs gond "

Magyarul nem szakszerűen volt tárolva. Semmit sem ér. Azt hogy az egri szállodában ennyiért adják, azért van mert szakszerűen tárolták és túlárazva kínálják, pont az ilyen inkompetens vendégeknek mint te kérdező. Szakszerű tárolás esetén is 3000 forintot érhet.

" Úgyhogy majd elfogy lassan. :)"

hajrá...

2015. szept. 4. 15:43
 16/19 A kérdező kommentje:
Csak hogy mindenki megértsen. Érdekelt hogy ér-e valamit. Nem akarom eladni na és nem is fogom csak kiváncsi voltam. De egy biztos ez pincében volt pice hőmérsékleten ugyebár és hol máshol mint egerben. :) Ja és penészel sem volt beburkolva. :) Úgyhogy majd csak elfogyogat. :)
2015. szept. 4. 15:55
 17/19 Mojjo ***** válasza:
100%

"Azt hogy az egri szállodában ennyiért adják, azért van mert szakszerűen tárolták és túlárazva kínálják, pont az ilyen inkompetens vendégeknek mint te kérdező. Szakszerű tárolás esetén is 3000 forintot érhet."

Nem, az Egervin borok nem érnek szakszerű tárolás mellett sem semmit. Ivásra felkínálni a vendégeknek meg több, mint necces.

A kérdezőt meg nem értem, miért kell leinkompetensezni. Természetesen, ha tudná a választ, nem kérdezne. Nem tudja, kérdez, és ez így van jól.

Kedves kérdező:

Azért óvatosan azokkal a borokkal. Nagyon kicsi az esélye, hogy nincsenek szétesve, rommá oxidálva - nem nulla, szóval még az is előfordulhat, hogy van köztük jó állapotban lévő, de azért sokat nem adnék erre. És sajnos az a tapasztalatom, hogy az átlagemberek döntő többsége egész egyszerűen nem veszi észre, ha egy bor szét van esve - azt gondolja, hogy egész egyszerűen ez egy ilyen stílusú bor. Furcsa egy tapasztalat, de így van. Szóval lehet, megisszátok, de közben egy szétoxidálódott valami.

2015. szept. 4. 16:05
 18/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Úgy gondolom szakszerű választ kaptam és szerintem egy nagyon is hozzá értő embertől. Mégegyszer köszönöm.
2015. szept. 4. 16:16
 19/19 Mojjo ***** válasza:
Nagyon szívesen, örülök, ha segíthettünk :)
2015. szept. 4. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!