Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Átlag magyar alkoholfogyasztás?

Átlag magyar alkoholfogyasztás?

Figyelt kérdés
Hogy lehet az, hogy 13,3 liter tiszta alkoholt fogyaszt el minden 15 évnél idősebb magyar évente? Az annyi, mintha mindenki meginna egy héten majdnem 4 üveg bort.

2015. szept. 2. 14:35
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Igazad van utolsó válaszoló!Egyébként én is "egyedül" szeretek inni.Úgy értem hogy itthon miközben gépezek meccset nézek főzök egy kis pörköltöt vagy valamit.Munka után/lefekvés előtt.18:00 - 22.00 között.Házi páleszból 1 dl + 4 sör.Meg van olyan hogy kicsit több.Nem változik meg tőle a viselkedésem és a konyhapénzből sem hiányzik bár nem keresünk jól de minden alapvető megvan ami kell.Sose bántottam az asszonyt 12 év alatt és nem is fogom.Az estét viszont én is mindig várom :)Ez van!
2016. febr. 10. 23:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!