Anitaa2001 kérdése:
Hogy rugok be jobban?
Figyelt kérdés
14 évesen ha megiszok egy dobozos ciukot akkor attol már kiut egy kicsi?este buli lesz és nm akarok megrészegedni de egy kicsit inni is akarok.egy két doboztol lesz bajom??a szivoszálast kerüljen??FONTOS.2015. aug. 25. 13:57
1/11 anonim válasza:
Nem akarok "szívózni" de...MIT ISZOL MEG?
Írd már le emberi nyelven, hogy mit akarsz inni..még a google sem talált arra semmit, hogy "ciuk"
2/11 anonim válasza:
A szívószálazás hülyeség. Múltkor 2 deci vodkát szívószálaztam le a nyelvem alá, és nem ütött be jobban mint, amikor simán iszom.
Félig berúgni meg hülyeség. Igyál csak nyugodtan, és érezd jól magad. :D
3/11 A kérdező kommentje:
Bocsánat CIUC sőr.csal elirtam :)
2015. aug. 25. 14:06
4/11 A kérdező kommentje:
Biztos?de kb menyi idő alatt jozanodok ki mert nm akarok lecsesződést és hány doboz sőrt igyak meg h ussön ki?:D
2015. aug. 25. 14:07
5/11 anonim válasza:
Ha csak sört akarsz inni, akkor azt ihatod egész este, semmi bajod nem lesz tőle...Viszont azt sem mondom, hogy 14 évesen idd le magad a sárgaföldig.
6/11 anonim válasza:
Szerintem 14 évesen egy doboz sörtől is. igyál meg egy pohár sört és kész.
7/11 A kérdező kommentje:
és ha két doboz sőrt iszok meg vagy egy doboz mellé egy kicsi pohár bort vagy pálinkát? attol?
2015. aug. 25. 14:17
8/11 anonim válasza:
Attól már kellemes bizsergést érzel majd a fejedben, de az még nem lesz berúgás.
9/11 A kérdező kommentje:
értem.köszönöm mindekinek a választ nagyon!!! :) még irhattok mert nagyon szépen megköszönném
2015. aug. 25. 14:26
10/11 anonim válasza:
Én egyből vágtam mi a ciuk. Román sör. Kóstold meg az igazi csíkit az szerintem jobb ráadásul magyar nem román. Egyébként sok mindentől függ hogy mennyire rúgsz be. Kezdetnek szerintem csak sörözzél vagy max. egy kicsi töményet igyál és inkább gyengébbet pl. Unirea Cava d`oro ott vannak olyanok :D azok 30% körüliek Unirea asszem 28% aztán ha túl vagy már pár iszogatáson akkor igyál csak keményebb piát, pl. a jó kis erdélyi 50% körüli pálinkát vagy vodkát, whiskyt, Jagert stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!