Miért nem kezdett el forrni a borunk?
Figyelt kérdés
Az a nagy gondom, hogy fogalmam sincs milyen fajta a szőlő, de apró szemű, rózsaszín, és nagyon finom illatú, zamatú.
Cukortartalmát nézve 18 fokos volt (ehhez sem értek igazán), azt ajánlották, hogy kb. 1 kg cukrot tegyünk még hozzá, különben kb. 50l must volt. Borélesztőt is tettünk bele, de nem kezdett el forrni, pedig meleg helyen van. Nem romlott meg, sőt! Most olyan az íze, mint az igazi szőlőlének:), ráadásul elég tiszta is. Mit tehetnék még vele?
2007. nov. 6. 09:37
1/3 anonim válasza:
hát én megpróbálnék még cukrot belerakni, mert az erjedéshez kell a cukor
3/3 anonim válasza:
Hány fokon volt? Tegyél hozzá szőlőhéjat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!