Mit kell tenni a mustba hogy ne kezdjen el forrni és lehessen inni még kb 1-2 hét múlva is?
Figyelt kérdés
?2009. okt. 4. 13:36
2/2 anonim válasza:
Régen a mustot felforralták és üvegekbe rakták,lekötötték az üveget celofánnal,száraz dunsztban hagyták kihülni.A kamrában még karácsonykor is volt édes must.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!