Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Milyen whiskeyt vigyek gólyatá...

Milyen whiskeyt vigyek gólyatáborba?

Figyelt kérdés

2 hét múlva lesz és szeretnék jó benyomást tenni ezzel is, hogy nem valami pacsmagolt bolti páleszt vagy vodkát viszek, hanem ezeknél komolyabb piát.(Persze reális keretek között.) Jack Danielsre gondoltam, néha ittunk már a haverokkal buli előtt, a mézes nekem nagyon ízlik, imádom. A Jim Beam nem annyira jó szerintem, ittam mézeset és "simát" is, de inkább a Jack tetszik. Egyszer ittam Ballantinest, ez volt az első Whiskey, amit próbáltam, akkor nem izlett, azóta nem ittam, de lehet ma már tetszene. Vagy Whiskeyn kívül valami más? Nem akarok nagyon sokat rákölteni, max 6-7 ezer forintot, de az már nagyon a felsőhatár. Gondolom mindenki páleszt és Royalt fog hozni, ezeket meg már unom.

Mit gondoltok, mi legyen?

2015. aug. 6. 17:17
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Ha rám hallgatsz viszel három liter házi szilvát.

Meg egy kétdekás minőségi valamit.

Az első nap nem, de a harmadikon már király leszel.

2015. aug. 13. 13:11
 22/24 anonim ***** válasza:
Ne vigyél ilyen drága whiskeyt, úgyse értékeli majd senki. A csajok még kólával is felöntenék.
2015. aug. 14. 01:05
 23/24 A kérdező kommentje:
Hát az bűn lenne.. :D
2015. aug. 14. 01:43
 24/24 anonim válasza:
Vigyél kotont is akkor már aztán rántsd meg a farkad valakibe...
2015. aug. 15. 21:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!