Miért nem tudom meginni a whiskeyt?
Háromszor ittam eddig. Először Ballantine's whiskeyt, kólával keverve. Semmi bajom nem volt tőle, ízlett is. Pár hete ittam Jim Beam-kólát, de nagyon rosszul esett, kihánytam. Ma is vettem egy felest, Jim Beamet, de ez sem volt jó, már a szagától is émelyegtem.
Mi lehet a probléma? Ennyire nagy különbség van a 2 fajta között, vagy soha az életben nem fogok tudni whiskeyt inni?
Épp ez az. A Ballantine's whiskeyt hirtelen ittam, nem is keveset, de nem volt semmi bajom. A Jim Beam-kólát is mértékkel, ma csak belenyaltam, de ki is öntöttem.
Tudnátok ajánlani tényleg iható, minőségi whiskeyt?
Először is, nem mindegy, hogy whisky-t iszol, vagy whiskey-t. Kólával meg a b*zik isszák. A férfiak duplát kérnek, 2 darab jégkockával.
Javaslom a Jack Daniels-t és a Chivas Regal-t próbáld ki. Teljesen más megközelítése a dolgoknak, de mind a kettő finom és élvezhető.
A Jim Beam szerinted is élvezhetetlen, rossz ízű?
Mindkét írásmód elfogadott. Tudom, hogy Amerikában és Írországban írják whiskeynek, de itt nem nagyon számít.
Jeget kértem, de nem volt. :D
Még nem ittam túl sokat ahhoz, hogy magában igyam.
A fehér Jim Beam-et hagyd utoljára a világ összes whiskyje közül, én legalább 30 whiskyt ismertem, mire azt is megtanultam valamennyire élvezni... De ha ennyire rosszul vagy tőle, akkor talán egy az egyben hanyagold az amerikei whiskyket, legalábbis egy ideig.
A Ballantine's és Jim Beam alapkiadásához képest kábé az összes whisky lágy, belenyúltál a két legmarkánsabb whiskybe az olcsóbbak közül. Ezért is isszák őket általában kólával. A Chivas Regal áráért inkább bármelyik másikat vedd meg, ennyiért még csak nála jobbakat vettem (néha kevesebbért is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!