Milyen whiskeyt tudtok ajánlani 10. 000 forintig?
Figyelt kérdés
2014. máj. 15. 21:59
1/8 Phoney válasza:
Ha nincs konkrétabb elképzelésed, akkor 7-10 közt kb. bármelyiket (csak vásárlás előtt nézz utána, hogy más magyar áruházban nem sokkal olcsóbb-e...)
Persze nem egészen mindegy, hogy kinek lesz, szokott-e whiskyt inni, szereti-e, milyet szeret...
2/8 anonim válasza:
Piciny tapasztalataim alapján nálam egy üveg Glenlivet lenne a befutó. Roppant kellemes whisky, már az illata is lebilincsel minden alkalommal, s nagyon olyannak tűnik, amihez nem kell gyakorlott whisky ivónak lenni (ellentétben pl. a Laphroiggal, ami nem kezdőnek való :D én még nem is mertem megpróbálni, de egyszer el fog jönni az az idő. teából már ittam füstöset, nos, az nem ízlett, de egyszer kellett azt is).
3/8 anonim válasza:
Jim Beamből kettőt is tudsz venni, de a Ballentines se rossz, az is olcsó.
4/8 A kérdező kommentje:
Ajándékba lesz, szokott whiskeyt inni, szereti is. Köszi nektek:)
#3 Ezekkel tisztában vagyok, de DIREKT egy drágább, jobb minőségűt szeretnék venni.
2014. máj. 16. 18:50
5/8 anonim válasza:
Csak a csivasz :)
Az viszont nehezen megy 10 alatt...
6/8 Phoney válasza:
??
A 7 decis Chivas12 7e körül van. És annyiért kb. a legrosszabb whisky.
8/8 anonim válasza:
Bourbon: Maker's Mark
Skót: Black Label
Ír: Bushmills Single Malt 10 éves (8-10 e korul van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!