2 hét múlva lesz és szeretnék jó benyomást tenni ezzel is, hogy nem valami pacsmagolt bolti páleszt vagy vodkát viszek, hanem ezeknél komolyabb piát.(Persze reális keretek között.) Jack Danielsre gondoltam, néha ittunk már a haverokkal buli előtt, a mézes nekem nagyon ízlik, imádom. A Jim Beam nem annyira jó szerintem, ittam mézeset és "simát" is, de inkább a Jack tetszik. Egyszer ittam Ballantinest, ez volt az első Whiskey, amit próbáltam, akkor nem izlett, azóta nem ittam, de lehet ma már tetszene. Vagy Whiskeyn kívül valami más? Nem akarok nagyon sokat rákölteni, max 6-7 ezer forintot, de az már nagyon a felsőhatár. Gondolom mindenki páleszt és Royalt fog hozni, ezeket meg már unom.
Gólyatáborba tök felesleges drága piát levinni, simán lehet, hogy el is veszik már rögtön az elején, amennyiben benne van a tábor szabályzatában, hogy tilos alkoholt behozni (mint a fesztiválokon).
2015. aug. 6. 17:40
2/24 A kérdező kommentje:
"Előírták", hogy vigyünk, igaz, biztos, hogy poénból, de elhiheted, hogy nem veszik el.. Hogy vennék már el gólyatáborban?? 18-20 éves mindenki minimum.
2015. aug. 6. 17:45
3/24 anonim válasza:
Olyat vegyél ami ízlik neked!
2015. aug. 6. 17:48
4/24 anonim válasza:
Nem azért, mert nem ihattok alkoholt, hanem van ahol olyan rendezvényszervező cég csinálja a gólyatábort, akik saját büfét működtetnek és ezért nem engedik, hogy kintről alkohol kerüljön be. De ha külön leírták, akkor vigyél, de szerintem akkor se minőségit, ki tudja mi lesz még vele :)
2015. aug. 6. 17:55
5/24 anonim válasza:
vigyél tabist
2015. aug. 6. 17:55
6/24 A kérdező kommentje:
Lehet meggondolom akkor és viszek 2l valami olcsóbb vodkát és üdítőt.
Tabist??? :DD Az elején nézzenek parasztnak? :D
2015. aug. 6. 17:56
7/24 anonim válasza:
7600-ért van a Tescoban Chivas én olyat vinnék
2015. aug. 6. 18:29
8/24 anonim válasza:
Gólyatábor... Istenem, akkor ittam életemben először és utoljára tablettás vörösbort, nem kis mennyiségben fogyott el. Hidd el, ott nem a minőség lesz a kulcsfontosságú, hanem a mennyiség.
2015. aug. 6. 18:34
9/24 anonim válasza:
Szerintem is inkább valami olcsó sz@rt vegyél, de abból sokat! A mennyiség itt a lényeg, nem borkostóló lesz! :D
2015. aug. 6. 18:41
10/24 A kérdező kommentje:
Jól van akkor, viszek egy Finlandiát meg egy Royalt. A Royalt nem szeretem, de bekeverni jó lesz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!