Milyen aromát használnak azok akiknek szinte kiugrik az üvegből a sárgabarack pálinkájuk, és hogyan? Tudja esetleg valaki?
"kiugrik az üvegből a sárgabarack pálinkájuk"
Ez MIT AKAR jelenteni? Nekem még soha semmiféle pálinka ne akart kiurgrani az üvegböl!!!!
Emellett normális helyen nem használnak semmiféle aromát, csak rendes és elegendö barackot.
Annyit jelent, hogy kiugrik az üvegből, hogy ha kinyitod a palackot az erős és kellemes sárgabarack illat körbe lengi a szobát anélkül, hogy beleszagoltál volna az üvegbe.
Ezt tiszta és tisztán tartott, hűvös helyen cefrézett erjedéssel lehet megoldani. Ha lassúl a bomlási folyamat hűvösebb helyen, valamint rendesen meg van forgatva néha a cefre, akkor több aroma oldódik ki a gyümölcsből. [nem nyári melegben, hanem pince hidegben valaki 16-20fokra esküszik, de hallottam már 12-16fokos skáláról is, majd jön valami tudor és kijavít :) ]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!