Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mi a velemenyetek a froccstera...

Mi a velemenyetek a froccsterasz missziojarol?

Figyelt kérdés
Szerintem paratlan otlet, hogy ezt a hungarikum italt nepszerusitik ilyen formaban a fiatalok koreben! Igazabol nem is tudok negativumot mondani rola, talan annyit, hogy minel tobb varosba kene! De hogy kifejtsem mik szerintem a pozitivumok! Megismerteti a kozonseget a magyar borokkal (irsai, cserszegi, furtike... ) a fewledes musin tul. Van egy muvelodestorteneti hozadeka is, mert sokan utana fognak nezni, hogy miert hazmester a hazmester, a kis lepes vagy a hosszu lepes! Igy egy kis szines tortenelmet is tanulnak! Egyertelmu, hogy ezek alap/folyo borok, de aki megszereti mar utanna is fogja keresni ezt a boltokban, minosegibb valtozatban! Igy no a belso fogyasztas...

2015. júl. 20. 19:15
 1/4 Mojjo ***** válasza:

Így utánanézve ez egy random hely a gödörnél a deákon. Miben különbözik a többi száz meg százezer random helytől? Mi is ez a misszió pontosan? Kifejezetten a kárpát medencei fajtákból készült borokra koncentrálnak?

Akik ott szoktak a gödör környékén mulatni,a legritkább esetben keresik a művelődési lehetőséget (már a mulatiozás estélyén, tévedés ne essék, nincs velük semmi baj, megboldogult fiatalkoromban én is voltam ott eleget), hanem elmegy egy csapolt random sörért, vagy bármilyen borból kér bármilyen fröccsöt. Nem tudom, hogy mennyire érdekli/fog utánanézni a borfajtának, vagy az adott fröccstípusnak. De ha kicsit bővebben mesélsz a helyről, és arról, hogy miért is különleges, lehet, érteni fogom. Érdekelne.

2015. júl. 20. 19:36
 2/4 anonim válasza:
12%
Szerintem az alkoholfogyasztást bármilyen formában népszerűsíteni tahóság.
2015. júl. 21. 09:52
 3/4 Phoney ***** válasza:
100%

ma 09:52

Az alkoholfogyasztás hellyel-közzel adott. Ami laikus szemmel az alkoholfogyasztás népszerűségének tűnik, az gyakran az igénytelen rohamivással szemben népszerűsíti a jobb minőségű, kisebb mennyiségű alkohol fogyasztását.

Persze azon lehet vitatkozni, hogy mikor merre billen ennek a mérlege, de az alkoholizmus elleni küzdelem nem ilyen egyszerű, hogy „alkoholt ne népszerűsítsünk”, mert mióta világ a világ, ez még soha nem működött. A kultúra mindig arról szól, hogy értéket vagy korlátokat adjunk olyan igényeknek, amiket nem lehet megszüntetni. Főleg ezért van értelme az alkoholkultúrának.

2015. júl. 21. 13:28
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Marketing fogás.
2015. júl. 25. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!