Ciki hogyha borfesztiválon viszek magammal egy 2L-es kólát és boroskólaként iszom a borokat?
Figyelt kérdés
Önmagában utálom a bor ízét. Boroskólaként vagy fröccsként tudom csak meginni.2015. jún. 27. 20:09
11/19 anonim válasza:
Én legutóbb akkor akadtam ki, amikor egy borfesztiválon megláttam, hogy valami csajok a kavéhoz való cukrot tettek a borba:D
12/19 anonim válasza:
Vigyél fél literes ásványvizes flakont,töltsd tele pálinkával vagy más itallal,és kortyolgasd azt :)
13/19 anonim válasza:
Ha nem szereted a bort, de elmész, miért nem próbálod ki, hogy nem iszol bort?
14/19 anonim válasza:
Az hagyján, de a többiek egy alpári embernek fognak nézni. :D
15/19 anonim válasza:
De lehet fröccsként kérni Füreden!
16/19 anonim válasza:
Elég ciki igen, otthon, vagy házibulin stb még elmegy, ott nem azal foglalkoznak az emberek, hogy mivel iszod, de ilyen helyeken, jobb esetben csak instant hülyének fognak nézni.
17/19 anonim válasza:
Szegény bor!Biztos üvöltene ha tudna beszélni és látná milyen galádságot művelsz vele.
18/19 anonim válasza:
Idevág eléggé!
Belga - Boros
"de botrány, hogy nem tér ki a Btk. arra,
hogy emberiség elleni bűntett a vbk
25 fölött kólát a borba nem rak már senki,
maximum az orrba"
19/19 anonim válasza:
Ha az én boromat innád kólával, meg is vernélek érte ott mindenki előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!