Ciki hogyha borfesztiválon viszek magammal egy 2L-es kólát és boroskólaként iszom a borokat?
Figyelt kérdés
Önmagában utálom a bor ízét. Boroskólaként vagy fröccsként tudom csak meginni.2015. jún. 27. 20:09
1/19 anonim válasza:
Csak ne a pincészet standjánál öntsd össze a kettőt.
Amúgy ez már-már szentségtörésnek minősül :D Minőségi borokhoz nem öntözgetünk semmit. Az ilyen bolti pár száz forintos borok, na azokat kell kólával inni...máshogy nem is lehet :D
2/19 anonim válasza:
Borfesztiválon igen is ciki. :D
3/19 A kérdező kommentje:
ciki vagy nem, számomra a minőségi boroknak is fos íze van. Füredi borfesztiválon egy hét alatt kb. az összeset végigkóstoltuk és egyik sem ízlett. Most megint megyünk és nem akarok szenvedni.
2015. jún. 27. 20:25
4/19 anonim válasza:
Akkor miért nem fröccsöt kérsz egyből? Nem tudom Füreden, hogy szokott lenni, de errefelé fel szokták tüntetni az árlistán azt is.
5/19 anonim válasza:
No meg miért mész borfesztiválra, ha nem szereted a bort? Menj olyan helyre, ahol azzal kínálnak amit szeretsz, mondjuk kóla fesztiválra.
6/19 A kérdező kommentje:
4-es: nem lehet kérni
5-ös: Nem én döntöm el hogy hova menjen a társaság, a többség szeret oda járni, meg a bort leszámítva nagyon frankó hely
2015. jún. 27. 21:05
7/19 anonim válasza:
szerintem gáz akkor már inkább fél literes kólát vigyél, az olyan mintha épp lenne nálad kóla is:D vagy ha vannak fél literes üvegeid öntsd ki bele a két literesből, de szreintem ne vedd elő azt a bazi nagy palackot:D
9/19 anonim válasza:
Oszinten szolva egy boroskolaert en kivagnalak a borfesztivalrol ugy, ahogy vagy. Inkabb ne igyal semmit, minthogy azt a sz*rt toltod magadba. Normalis borosgazda elhajt, ha meglatja mit muvelsz a dijnyertes boraval...
10/19 anonim válasza:
Ha a borozáshoz esetleg finom csülköt is lehet enni, akkor a boros kólád mellé tedd ki nyugodtan az asztal a gazdaságos boltban vett adalékos kenyeret, kend meg ipari olyan ipari zsírral, meg tegyél rá ólmozott paprikát. Úgy az igazi. Jaj, de ostoba vagyok! Ha már a kólát viszed, akkor chilei bort is vihetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!