Tequilát lehet magában inni, úgyértem pl citrom só nélkül?
Figyelt kérdés
2015. jún. 25. 13:50
1/10 anonim válasza:
ha meg bírod inni, akkor igyad.
elvégre a gint is meg lehet inni magában. (az egy dolog hogy én pl. nem bírom)
4/10 anonim válasza:
Meg lehet. Mint ahogy a pálinkát is meg lehet inni.
5/10 Phoney válasza:
A 100% agávé tequilákat (ez mindig jól láthatóan rájuk van írva) magukban érdemes inni (mint minden normális röviditalt), a többit meg jellemzően sehogyan. Sóval-citrommal a spárvodkát is könnyen le lehet húzni, ahhoz kár sierrára meg olmecára költeni...
6/10 anonim válasza:
Csak mifelenk isszak ilyen hulyesegekkel, a mexikoiak meg nem is hallottak errol a sos/citromos hulyesegekrol, meg a narancs/fahej :)
Persze, hogy ihatod magaban ... en az el jimadort szeretem
7/10 anonim válasza:
Persze. Én minden italt magában iszom*, egyszerű vagyok, mint a faék. Az ital jó ízét akarom érezni, ha nem jó, akkor iszom mást.
*A stroh80-at nem italnak, hanem konyhai ízesítőnek tekintem :D Isten látja lelkemet, megpróbáltam meginni, ittam már töményebb italt is, bár nem sokszor... De nem ment. Édességbe viszont remek :)
8/10 anonim válasza:
Lehet hát.Én is úgy iszom.(mint minden töményet)
9/10 anonim válasza:
Minek elrontani azzal a citrom-so hülyeséggel?
10/10 anonim válasza:
Például a goldot sokan magában isszák.
Amúgy Mexikóban hagyományosan magában fogyasztják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!