Melyik az az ismertebb sörmárka, melynek alkoholmentes változatának üvege/doboza leginkább hasonlít a "rendes" alkoholos változatra?
Az alkoholmentes sörök általában kék , világos zöld , fehér dobozzal kaphatók és mindegyiken fel van tüntetve hogy nincs benne alkohol, de úgy, hogy azt kilométerekről ki lehet szúrni. Szóval ha nem a doboz színe akkor a jól látható felirat fog lebuktatni. Ha valaki beugat azért mert alkohol mentes italt iszol és fennakad a tényen hogy te nem szoktál alkoholizálni akkor ez csak azt az embert minősíti téged nem.
Vagy menj autóval és akkor hivatkozhatsz arra hogy még vezetsz.
Ne legyél már ilyen birka.. Állj ki amellett amiben hiszel. Egyáltalán nem gáz ha nem iszol, az viszont igen ha alkoholmentes sörrel próbálod tettetni. Az én baráti társaságomban is van aki nem iszik alkoholt, soha nem csúfolta senki emiatt. Olyan volt hogy próbáltak lenyomni a torkán egy sört, de ő megmondta hogy nem és ennyi.
Amúgy meg aki járatos a témában az rögtön látni fogja hogy nem a rendes verziót iszod, mivel csapolt alkoholmentes sör nem nagyon van, az üvegen/dobozon meg látszik.
Kiöntöd pohárba és hopp! Pont olyan mint az alkoholos. Nem mindenki szereti a patkánypisis sörösdobozt szopogatni...
Amúgy igazuk van a fentieknek, elég gáz az a társaság, ahol kigúnyolják ha valaki nem iszik.
Én kifejezetten szeretem az Erdinger alkoholmentes változatát, szerintem finomabb mint az alkoholos, az íze, mint a frissen sült kenyér :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!