Alkoholmentes bor hogy készül?
És lehet belőle kapni olyat ami tényleg minőségi borból van? Már ha egyáltalán borból készítik.
Hol érdemes venni?
Az alkoholmentes bort a legmodernebb és leghatékonyabb alkoholkivonásos eljárással készítik. A válogatott minõségi borok és a speciális eljárás garantálja az alkoholmentes bor kiváló minõségét.
Az eljárás lényege: az akohol kivonása a borból egy speciális vákuumos eljárással történik, amikor egy légmentes környezetben a bort 28 ℃-ig melegítik fel. Az alacsony hõmérséklet és a szabadalmaztatott speciális eljárás lehetõvé teszi, hogy a desztillálás után továbbra is élvezhetõ legyen a klasszikus íz- és zamatvilág.
Az alkoholmentes borban az így visszamaradó alkoholtartalom átlaga 0,2%, ami a meghatározott 0,5% alatt marad. Összehasonlításképpen még a kenyérben és a savanyúkáposztában is található alkohol 0,2 - 0,4%-ig.
100 ml alkoholmentes bor-habzóbor csak 26 kalóriát tartalmaz, ami 1/3-a az alkoholos bornak-habzóbornak. Megfelelõen tárolva a csavaros kupakkal palackozott alkoholmentes bor a minõségét három évig megõrzi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!