A legborzalmasabb keverékek listáját akarjuk összeállítani a kolesz történetében. Ajánlotok?
Év közben nem egy torszülött pia látott napvilágot.Leírom azokat amikre sikerül még emlékeznem.(ezeket el is neveztük)
Keleti szél:1 dl vodka+ 1 dl sör
Királyvíz:1 dl vodka + 1 dl sprite
Semmit se!:1 dl vodka+ 1 dl jäger
Annyit se!:1 dl vodka+1dl jäger + sör
Hidegháború:1 feles whiskey + 1 feles jäger +1 feles vodka + jég
Gammasugár:1 dl vodka + citromlé
Jégeső:1 feles jäger + 2 dl sör
Farkasvér: 1 dl jäger + vörös bor
Skywalker:minden átlátszó akár rövid akár hosszú egy 5 dl-es korsóba
Tudnátok még mondani nagyon bizarr keverékeket?
Olyat kérek amit még nagyobb fizikai fájdalmak nélkül meg lehet inni.
Például nem a haverom parasztmojitójára gondolok ami házi páleszből,kólából és erős pistából áll.
Tehát olyat ami odabasz,de nem megöl.
Korsó aljára egy centi pálinka még egy centi vodka, feléig felönteni borral(szigorúan tabis) kb félig aztán mehet tele pezsgővel :) es szivószállal fogyasztani
Borral és pezsgővel érdemes játszani egy kicsit kevesebbet, és valami százaléknélküli lötyit önteni de felesleges bele :D
Kaviár,
Vaj,
Egy kis só,
Egy kis bors
Ééééééééééééééééés a pezsgő!
Bartos ezerjó
Második,ez már a "Sátán könnye" névre érdemelne rá.
De talán még leíróbb lenne a "Pusztulás harmata"
Egyszer középsuliba én csináltam egy koktélt, amit bennt megvedeltünk.
Ami szeszesital volt a kamrában, mindegyikből vettem egy kicsit, összeöntöttem és hozzáadatm jó sok bodzaszörpöt, kicsikét jobban telt a nap.
Nem kell ezt túlspilázni, bármelyik jófajta házipálesz (ha nincs, Zwack-féle kosher szilva) harmatos kisfröccsel kísérve olyan, mint a fejbe-gumikalapács, másnaposság nélkül. Vizsgaidőszakban jöttünk rá erre az alaptételre:-)
A "fény" nevű ital is ütős, de azt, gondolom, ismeritek:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!