A sárgadinnyés vodka mennyibe kerül?
Próbáltam egy rendkívül bonyolult válasszal gondolkodásra bírni, de nem sikerült..
Akkor tehát érthetőbben is leírom neked. Rengeteg féle vodka kapható, és mindegyiknek más az ára. Létezik 2000 forintos ízesített vodka, és 15000 forintos is. Értem?
A sárgadinnyés vodka mennyibe kerül kérdés önmagában egy baromság. Ha tudnád melyik vodkára gondolsz, akkor meg lehetne nézni.
Vagy, alternatív módon, felteheted azt a kérdést, hogy mennyiért tudtok sárgadinnyés vodkát? Vagy, melyik a legolcsóbb sárgadinnyés vodka amit ismertek? Ezeknek máris van értelme. A mennyibe kerül a vodka kérdés egy vicc önmagában is, mivel a pár száz forinttól a pár százezer forintig bármennyibe kerülhet. Így okés?
Nem akartam belekötni. Csak kíváncsi voltam, hogy miért nem tudtad megnézni google-ban. Mivel mi tényleg nem fogjuk tudni, hogy te melyik vodkát ittad szilveszterkor..
Én egyszer egy reptéren, kb 6 évvel ezelőtt vettem Skyy Melon-t, 3000 Ft körül. A google alapján ez ma olyan 7-8000 forint a neten.
Szintén a google első eredménye alapján van még Grey Goose Le Melon is, ami 8-9 ezer forint körül kapható a neten.
És a Smirnoffnak is van Melonja.
Namost ezek a netes árak, amik azt jelentik, hogy ha itthon nem forgalmazzák, akkor be kell szállíttatnod, és a szállítási és vámköltségek jelentősen megnövelhetik az árat. Így tehát reálisan azt mondanám, hogy olyan 12-15 ezer forint között tudsz venni egyet netről.
Vagy, alternatív módon felkeresel alkohol forgalmazókat, és érdeklődsz náluk, hogy mennyiért tudnának behozni.
Ha van még kérdés, csak szólj!
Mivel gondolom, a kérdező nem valami luxus házibuliban volt, így egy jóval olcsóbb italt kereshet. Emlékeim szerint a coopban árultak sárgadinnyés vodka likőrt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!