A két órán keresztül 65 C fokon malátával kezelt gabonacefréről ízleléssel megállapítható, hogy a keményítőlebontás végbe ment-e? Vagyis megkóstolva a cefrének édesnek kell lennie?
Figyelt kérdés
2015. jún. 6. 18:54
1/2 Phoney válasza:
Édesnek kell lennie, de attól, hogy édes, még lehet, hogy csak a keményítő fele vagy harmada cukrosodott el.
A jódteszt megmutatja, hogy maradt-e benne keményítő.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, igen a jódteszt mondja meg a tutit.
2015. jún. 8. 12:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!