Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Dél után megiszok 8 felest...

Dél után megiszok 8 felest (kb.3 deci) 15:00 tól 16:00 ig, reggel megfújom?

Figyelt kérdés
Reggel 6 kor megfújom? Kb. 15 órával utána
2015. máj. 31. 20:47
1 2
 11/18 Mojjo ***** válasza:

Kedves kilences!

"NEM ÉRDEKEL mit hívnak "feles"-nek mikor az alkoholtartalmat akarom kiszámolni a részegség fokának megjósolásához."

Ez érdekes, hisz pont az alkoholmennyiség meghatározásához elengedhetetlenül fontos, hogy tudd, mekkora mennyiségről beszélünk. Ha nem érdekel, az szíved joga, de akkornem fogod tudni meghatározni az alkoholtartalmat :) Ha 5cl-el számolsz, máris 25-al túlszámoltál a 4cl-hez képest, ami nagyon nem mindegy.

"Az "alkoholtoleranciához" nem árt tudni, hogy 2 adag alkohol (nem az átverős mint '4 cl = fél deci', hanem a rendes üzemi mennyiségek) már mindenképpen alkoholos befolyásoltságot eredményez"

Tudjuk. Sok mindentől függ ennek a mértéke. De amúgy nem is volt kérdés sehol.

"Ezen kívül a bevitel sebessége erősen meghatározza a hatás típusát"

Trivialitás, természetesen így van.

"így ha egy átlagos fehér ember 10 perc alatt benyom 6-8 adag alkoholt, az alkoholmérgezéshez, míg ha ugyanezt 2-3 óra alatt termeli be csak erős részegséghez vezet. "

Nem volt sem 10 percről, sem 2-3 óráról szó, egyébként szerintem a kérdező rutinos lehet, valószínűleg pontosan tudja, ogy mennyi idő alatt kell meginnia az említett mennyiséget a kívánt hatás elérése érdekében. :)

"És bár igaz hogy be lehet termelni mielőtt ko-znál 10-12 adag alkoholt, de az marhára nem jelenti hogy kellene is."

Nem is akar senki ilyet tenni.

Őszintén, nem igazán értem a hozzászólásod lényegét... nem igazán témába vágó....

2015. máj. 31. 22:23
 12/18 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó hogy melettem álsz :D Köszi a válaszokat. Tehát 8 feles pont 15 óra alatt bomlik le. De ez nem jelenti azt hogy nem fújnák 15 óra után 0.01 et vagy 0.02 őt. Ugye? És ha elvinnének vérvizsgálatra ott máris mutatná. Ha reggel megállítanak a rendőrök. 1 év alatt 1x állítottak le, fújattak. Kérdezte alkoholt fogyasztott? Gondolom magamba - perszehogy, pálinkát borral :D Nem ittam előző nap.
2015. jún. 1. 15:20
 13/18 Mojjo ***** válasza:
Ha teljesen elbomlott, akkor nem fújnál semennyit és vérvétel sem mutatna semmit. Mint látod, épp pöccre van kiszámolva, szóval a teljes lebomlás necces, de még ha nem is bomlott le 100%-osan, akkor sem hiszem egyáltalán, hogy a szondával kimutathatóság határa felett lenne...
2015. jún. 1. 16:49
 14/18 anonim ***** válasza:
4 cl az négy centes, nem feles, sehol nem hívják felesnek
2015. jún. 1. 18:49
 15/18 A kérdező kommentje:
Mindenütt felesnek hívják :D egész országban
2015. jún. 1. 19:12
 16/18 anonim ***** válasza:
legfeljebb a zugkocsmákban, ahol át akarják verni a népet...
2015. jún. 1. 19:37
 17/18 anonim ***** válasza:
a feles azért feles mert fél deci. ez vitán felül kéne álljon.
2015. jún. 4. 23:11
 18/18 A kérdező kommentje:
0.03 asat is láttam nem egy helyen. és azt is felesnek hivják.
2015. jún. 6. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!