Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Ha valaki elhagyja az egyépkén...

Gyümölcskosár kérdése:

Ha valaki elhagyja az egyépként megszokott napi 2-3 dl, esetenként 4 dl. Vörösbort, kialakulhatnak elvonási tünetek?

Figyelt kérdés
Mert én naponta ennyi vörösbort iszom amire azt mondják, ennyi még nem alkoholizmus, de én erről is leszeretnék szokni. Mire számithatok? Elvonási tünetekre? Vagy ennyitől még nem?
2015. máj. 30. 22:50
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Igen az elvonási tünetek érdekelnek. :) De azért kaptam itt már megnyugtató válaszokat. :) Csak nagyon érdekel ez a dolog.
2015. máj. 31. 20:10
 22/27 lencsefőzelék ***** válasza:
51%

* egyébként

* le szeretnék

* számíthatok

Ennyitől még nem.

2015. jún. 1. 01:13
 23/27 A kérdező kommentje:
Jól van most a helyesírási dolgokra ne figyeljünk, mindenkivel előfordul!
2015. jún. 1. 11:30
 24/27 A kérdező kommentje:
Ha fáradt az ember van mikor helytelenül ír!
2015. jún. 1. 11:31
 25/27 anonim válasza:

Arra gondolj inkább hogy a Sangria eléggé magas cukortartalmú, ez motíválhat a rendszeres fogyasztásának elhagyásában. Egyébként szerintem a leírt mennyiség egyáltalán nem ártalmas még ha rendszeres is.

Egészségedre!

2015. jún. 3. 11:20
 26/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Ismét megnyugodhattam kicsit! A cukor tartalomtól nem félek, mert vagyok hízásra hajlamos szerencsére. Persze ez nem indok arra, hogy megigyam ezt a keveset is. :) De aki ismeri a Sangria izét tudja, hogy finom. :)
2015. jún. 3. 14:41
 27/27 A kérdező kommentje:
Jav: Nem vagyok hízásra hajlamos. :)
2015. jún. 3. 14:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!