Hány évesen ittál előszőr alkoholt?
Figyelt kérdés
2010. febr. 26. 09:47
11/24 anonim válasza:
10 évesen Unicumot, mert azt hittem, hogy kóla. Egyébként 15 évesen, bort. 22 évesen rúgtam először be.
12/24 anonim válasza:
Kiskoromban is kóstolgattam szilveszterkor anyáék pezsgőjét. Úgy istenigazából 15 évesen ittam először. :)
13/24 anonim válasza:
kb. 5 évesen azt hittem a pálinkára h víz, jól meghúztam és hát érdekes volt XD. tudatosan úgy 13 évesen, de a nagy berúgás még várat magára
16/l
14/24 anonim válasza:
olyan 13körül lehettem. asszem csokilikőr volt
15/L
15/24 anonim válasza:
12 evesen ittam alkoholt... es ugyanakkor rugtam is be 16/F
16/24 anonim válasza:
Hát?A likőrt kóstolgattam úgy három négy éves koromban!Aztán egyszer meg bevágtam fél lityi bort!Hukk!Még a szerencse hogy kihánytam!Utólag persze bánom!:)
18/24 anonim válasza:
pfúúú 7 évesen ilyen kis kóstolás szilveszerkor :)
14 voltam táncfellépésen egy olyan helyen ahol mindeki mindig full részeg .. am volt házipálinka sör bör mindenn...xd
20/24 anonim válasza:
13 évesen, szilveszterkor pár pohár pezsgőt.
az első berúgásom pár napja volt, a nyár alkalmából. igazából nem is az, hogy totál KO. és ilyesmi, de röhögőgörcs és stb. :D
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!