Hány évesen ittál előszőr alkoholt?
Figyelt kérdés
2010. febr. 26. 09:47
1/24 anonim válasza:
Nem tudom....hát inni nagyon rég...ha arra gondolsz h "megkóstolni"..Még gyerekként..:))
2/24 anonim válasza:
17 évesen ittam először, a szülinapomkor.:)
19/L
3/24 anonim válasza:
Én kb 5-6 és egy nyalás sör volt :D
Most vagyok 15/F
4/24 anonim válasza:
Még ovis voltam mikor egyszer a teát összekevertem a fehérborral (ez egy kellemetlen élmény volt). Az első berúgásra 15 és fél évesen került sor.
5/24 anonim válasza:
Talán 6-7 évesen, nyalatnyi bor nagypapámtól
6/24 anonim válasza:
15 évesen kocsmában 1-2 üveg sör.
8/24 anonim válasza:
Ha a rumos meggyet nem számítjuk, akkor ca. 12 évesen egy pohár pezsgő szilveszterkor.
9/24 anonim válasza:
12 evesen rugtam be eloszor de nagyon
10/24 anonim válasza:
Az én fiam 1 éves szülinapján-jelképesen.Van egy 5!literes korsónk,megnyomtuk sörrel,arra lettünk figyelmesek,hogy a srác tapicskolja az arasztos sörhabot,majd az ujjait cuppogja.Ma már 21 éves mértékletes felnőtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!