Másnaposság miatt már 5x hánytam ma, lehet valami komolyabb bajom?
Figyelt kérdés
Folyamatosan szédülök, émelygek, nagyon erős hányingerem van.
Mit tegyek?
2015. máj. 16. 15:11
1/8 Phoney válasza:
„Erőszakkal” öntsd magadba a tiszta vizet egész addig, amíg már nem hányod ki. Innentől kezdve sokkal jobb lesz. Legalább fél liter víz maradjon meg benned.
2/8 A kérdező kommentje:
Egyből kihányom, csak kellemetlenséget okoz, ha iszok
2015. máj. 16. 15:33
3/8 Phoney válasza:
Hát, te tudod, hogy fél óra alatt letudod a szenvedést, vagy inkább elalvásig kínlódsz.
4/8 A kérdező kommentje:
Lassan kortyolgatom az nem jó?
2015. máj. 16. 15:40
5/8 anonim válasza:
Ezt a napot kell túlélned,alszol egyet,holnapra semmi bajod nem lesz.Kortyolgasd akkor.
6/8 anonim válasza:
Próbálj meg a víz mellé még egy kicsit enni is, háztartási kekszet vagy valami ilyesmit. Tudom, hogy most ez kegyetlenül hangzik, de tényleg jobb lesz tőle.
7/8 anonim válasza:
Ne érdekeljen, hogy kijön, idd a vizet. Háztartási keksz meg ropi amivel lehet próbálkozni még.
Legtöbb ember túlélt már pár ilyet. Holnap már csak simán "másnapos" leszel, aztán teljesen elmúlik.
8/8 anonim válasza:
Ilyenkor nagyon szerencsésnek érzem magam. Én még soha nem voltam másnapos. Amikor szalagavató után széthánytam a belemet akkor is másnap reggel rögtön jobban lettem két szendvicstől meg egy nagy pohár narancslétől, de ilyen egész napos szenvedésben soha nem volt részem, pedig nem egyszer vittem túlzásba a dolgot. Kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!