Meddig lesz még hányingerem a piától?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy nem voltam sokszor részeg. Amikor először az voltam, semmi bajom nem lett a piától. Másodjára azonban annyit ittam, hogy behánytam tőle. Ez volt 3-4 hete. Iszonyúan voltam. Most megpróbáltam megint inni, de egy fél kortytól már öklendezni kezdtem. Meddig fog ez tartani? Hogy tudnám újra visszaszoktatni a szervezetem a piára? Persze mégegyszer nem innék annyit, mint legutóbb, de így meg kb. minden baráti találkozóból kimaradok. 18/F2015. ápr. 24. 22:54
1/4 dani0327 válasza:
Hát ez szomorú... mármint, hogy piázni kell a baráti találkozókon és máshogy nem lehet. A szervezeted igen nagy dózisban kapta az alkoholt (amit amúgy is méregként kezel a tested) ezért érzékenyebb lett, talán gyengébb italokkal próbálkozz, és így fokozatosan.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Hát igen, ilyen társasággal vagyok mostanában. Egyébként az bezavarhat, hogy közvetlenül előtte nagyon bekajáltam? Ráadásul mekit, ami hát ugye... Mert addig teljesen jó kedvem is volt. Így a kaja kicsit elálmosított, aztán a korty pálinkától (kevert) konkrétan rosszul lettem és azóta is émelygek, de csak nagyon enyhén. De köszi, nem fogok akkor egy darabig töményet inni.
2015. ápr. 25. 00:36
3/4 anonim válasza:
Ne legyél már ilyen birka b..meg! Nem találkozhatsz a barátaiddal ha nem iszol? Ezt a baromságot.. Mi is össze szoktunk járni inni de nincs abból semmi ha valaki úgy dönt hogy nem iszik. Hazazavarnak ha nem piálsz vagy mi?
4/4 anonim válasza:
Attól függ, hogy csinálod. Ha nem vagy tapasztalt ivó akkor ne felesekkel indíts hanem sörrel, és ha már érzed a hatást akkor menj rá a felesekre. Ne vacakolj vele hanem egybe küldd le, ne ízlelgesd, főleg ha valami Teszkós szart isztok. Tarts szünetet, ne siess a berúgással. Lehet hogy le tudsz majd küldeni egymás után több felest és jól érzed magad, de 10-20 perc múlva majd beüt a pia és akkor fogsz megint okádni. Ha pedig érzed, hogy már nem esik jól, állj meg, egyél valamit.
A lényeg az, hogy ha mindenképpen inni kell, akkor a saját tempódban tedd. Persze ha versenyt isztok akkor így jártál, de a hányás és mésnap elég szar tud lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!