Ennyi pia mire elég?
Figyelt kérdés
8an leszünk "házibuliban" és azt beszéltük meg hogy szervezetten veszünk piát. Kb 3 üveg bor, 5 üveg pezsgő, 1.5 liter pálinka, 1 liter vodka és 1 liter whiskey, és végül mindenkinek félliter sört lesz. Ez 8 átlagos emberre mennyire elég? (3 fiú, 5 csaj) 18évesek vagyunk mind2015. ápr. 21. 07:05
11/13 anonim válasza:
Ebből baromi másnap lesz!
Első számú alapszabály, ha pezsgőztök, ne igyatok mást, mert másnap megbánjátok.
Második: "sörre bor, mindenkor, borra sör, meggyötör". Ez azt jelenti, hogy ha keveritek a piát, mindig az enyhébbtől haladjatok a töményebb felé.
12/13 anonim válasza:
Ez közel 3 deci tisztaszesz fejenként. Volt hogy ennyit megittam hányás nélkül, de azt úgy hogy már délután 5-kor nekifogtunk alapozni és éjjel 4-ig piáltam és én vagyok bő 90kg és 20/F úgy hogy 17 éves korom óta szoktam inni úgyhogy valamennyire szokva is vagyok. Nem tudom milyen hosszú bulit terveztek, de ha 4-5 óra alatt beveritek ezt a piát mindenki minimum okádni fog jó eséllyel. Ha vagy 10-12 órán át isszátok meg tehát délutántól messze az éjszakába nyúlva akkor a nagyobb testtömegű, és/vagy alkoholhoz szokott fiúk talán megisszák a maguk részüket, de arra ne számíts hogy az átlagos 50kg körüli piához nem szokott lányok megisszák. Ők kb. a negyedét fogják meginni. Ha van olyan lány aki hozzá van szokva az azért többet, de mivel általánosságban kisebb a testtömegük is nem bírják annyira, szóval nem tartom esélyesnek hogy az 5-ből akár 1 is megigya a maga részét. Vigyázzatok, nehogy detox legyen a vége.
13/13 mahjong válasza:
Szia! Szerintem ez így egy kicsit sok, és elég sok fajta. Szerintem jobb lenne: Fejenként egy üveg bor, lányoknak édes vagy félédes, mellé kóla vagy fanta. Lányoknak fejenként kb. 1,5-2 deci vodka, plusz ehhez fanta vagy narancs/lime. Esetleg lehet baileyst venni, még azt is nagyon szeretik a csajok. Fiúknak lehet számolni 2-3 decivel (emberfüggő), ha finnyásak vagytok akkor whiskey, ha nem, akkor pálinka. Ennyi alkohol pont elég egy jobb esti berúgáshoz, valószínűleg lesz aki többet fog inni, de gyanús, hogy a csajoknak kevesebb is elég lesz. Páleszből lehet tartalék a hűtőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!