8an leszünk "házibuliban" és azt beszéltük meg hogy szervezetten veszünk piát. Kb 3 üveg bor, 5 üveg pezsgő, 1.5 liter pálinka, 1 liter vodka és 1 liter whiskey, és végül mindenkinek félliter sört lesz. Ez 8 átlagos emberre mennyire elég? (3 fiú, 5 csaj) 18évesek vagyunk mind
Hat ha nem bírjátok a piát akk eleg lesz, de ha igen akkor lehet vennék meg valami rövidet. Nalunk nem lenne eleg nyolc haverral..:D
2015. ápr. 21. 07:33
2/13 anonim válasza:
Ti tudjátok, mennyit bírtok... én inkább azt mondanám, hogy legyen több bor, sör, és kevesebb tömény, nálunk a bor-sör jobban fogy. Amúgy szerintem elég lesz.
2015. ápr. 21. 08:29
3/13 anonim válasza:
Ez elég,mert 5csaj van,ők nem biztos hogy annyira bírják.
2015. ápr. 21. 08:29
4/13 anonim válasza:
szerintem a tomeny mennyisege eleg, de a borbol vehetnetek 5 uveggel, es a pezsgobol csak 3at, mert a pezsgo jobban kiuti az embert, es azt nem is nagyon jo keverni semmivel.
2015. ápr. 21. 08:39
5/13 anonim válasza:
Ennyi erővel hipót is ihatnátok, legalább kevesebb drogos barom lenne... :D
2015. ápr. 21. 09:23
6/13 A kérdező kommentje:
azt jegesmacinak szántuk :D 1rész vodka 2rész pezsgő
a cél persze az hogy kiüssük magunkat
2015. ápr. 21. 09:24
7/13 Mojjo válasza:
Ez egy üveg bor vagy pezsgő, majdnem fél liter tömény és még egy fél liter sör fejenként. Főleg a fél liter tömény miatt ez piamennyiségre bőven sok, valószínűleg jóóóval több a kelleténél. Az első hozzászóló nem tudom milyen társaságba jár, de ha valaki ennyit megiszik (fél liter tömény mellé egy üveg pezsgőt/bort, és még kis sör is) és nem a mentő viszi el, az igen jól bírja a piát. Ha meg benne is marad, és nem hány össze mindent, akkor nem csak nagyon, hanem extrém jól bírja... Szóval én úgy gondolom, ezt nagyon felélőttétek. Főleg, ha nem vagytok hozzászokva... azért, ha lehet vigyázzatok a lányokra, mert ebből komolyan csúnya dolgok sülhetnek ki.
Egyébként a pezsgőt én is csökkenteném és több bort vinnék, ahogy írták előttem, a pezsgőt nem túl jó ötlet keverni más piával. Őszintén, én ki is hagynám...
2015. ápr. 21. 09:24
8/13 A kérdező kommentje:
de aztán nagyon menő vagy... azért mert hétvégén néhány fiatal elmegy együtt inni egyet attól aztán igazi drogosok lesznek... gratulálok, gondolom absztinens vagy, 40 éves és még nem hagytad el a lakásodat egyszer sem
2015. ápr. 21. 09:26
9/13 anonim válasza:
Én inkább hosszú italra specializálódnék, sör bor legyen sok, meg 3 üveg whiskey vagy ki mit szeret. Bár ha csak ki akarjátok ütni magatokat akkor vodka/pálinka kísérőnek meg pezsgő/sör az hamar felmegy a fejbe 1 óra alatt le lehet zavarnj :D
2015. ápr. 21. 12:56
10/13 anonim válasza:
Ha egy tanácsot elfogadsz, akkor ne igyatok ennyi mindent össze. Bor,sör,pezsgő,pálinka,vodka,whisky ez hat dolog amit felsoroltál. Szerintem válasszatok ki maximum 3 dolgot amit mindenki szeret és azt igyátok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!